Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Święty - Pon 31 Mar, 2014
ptaku napisał/a:
Pugi XSI to biale kruki.
może ci Sibu sprzeda Walle - Wto 01 Kwi, 2014
Święty napisał/a:
ptaku napisał/a:
Pugi XSI to biale kruki.
może ci Sibu sprzeda
kupiłeś coś?ptaku - Wto 01 Kwi, 2014 Nie bo w Singapurze auta maja kiery po zlej stronie misiek86electro - Pon 14 Kwi, 2014 Sprzedaje ktoś z forum może ktoś polecić samochód do 10k ? ? M - Pon 14 Kwi, 2014
misiek86electro napisał/a:
Sprzedaje ktoś z forum może ktoś polecić samochód do 10k ? ?
Podpytaj użytkownika 'Ptaku' powinien mieć dobry przegląd rynkumisiek86electro - Pon 14 Kwi, 2014 może ktoś zna te samochody?
Czymś się kierujesz ? Bo dziwne dla mnie jest wrzucanie coupe, kombi i cabrio i porównywanie ichmisiek86electro - Pon 14 Kwi, 2014 mam szeroki wachlarz nie mam określonego celu " chce saxo" jak będzie coś zadbanego do 10k wezme.
Może być e 30 a może też być 80-tka w kombi.
Edit nie wrzuciłem żeby je porównać a ocenić może to samochód dla kogoś znany i ktoś napisze że waro w fajnym stanie itp.Rasputin - Śro 16 Kwi, 2014 Który silnik Toyoty d4d jest lepszy, 2.0 czy 2.2?anjas - Śro 16 Kwi, 2014 pytanie podobne do tego czy lepsza jest kiła czy rzeżączka Walle - Śro 16 Kwi, 2014
anjas napisał/a:
pytanie podobne do tego czy lepsza jest kiła czy rzeżączka
ptaku - Śro 16 Kwi, 2014 misiek: ciezka sprawa zeby cos znalezc te auta szybko sie rozchodza najlepiej to szukac po forach. Zalezy do czego to ma byc auto bo jak dupowoz to ja nie z tej branzy Rasputin - Śro 16 Kwi, 2014
anjas napisał/a:
pytanie podobne do tego czy lepsza jest kiła czy rzeżączka
Wiem że jak Toyota to tylko 1.5 w benie ale z tego co kojarze to chyba 2.2 w d4d lepsze od 2.0.kosmita - Czw 17 Kwi, 2014 Jeśli się nie pomyliłem to w 2.0 są chyba jakieś jaja z blokiem, a w 2.2 wtryski padajo jak muchy i są drogie. Więc chyba lepiej rozejrzeć się za czymś innym 1.4 d4d chyba jest w miarę udany