zefir - Śro 30 Sty, 2013 karwa w nocy mi urwali lusterka w Hondzie, i co najbardziej wkurwia to auto bez nich nie ma prawa sie poruszac po drogach.
na szczescie CSI Łódź złapało złodziei z kilkunastoma lusterkami innymi
PZU ogarnelo lawete i auto zastepcze w 20 min po zgłoszeniu.
nowa Kia Ceed troche mała ale da sie lubic Jakarti - Śro 30 Sty, 2013 slaba akcja ale dobrze ze ogarniete.
czy w takiej sytuacji rosna skladki na AC?zefir - Śro 30 Sty, 2013 nie, sprawcy sa ujeci, wiec PZU bedzie sie z nimi szarpac za koszty napraw i auta zastepczego Jakarti - Śro 30 Sty, 2013 a gdyby nie byli ujęci to tak??antoś - Śro 30 Sty, 2013 W ogóle w PZU można wykupić to, żeby składki nie rosły po wykorzystaniu AC. Wtedy nie ma sensu mieć ubezpieczenia "Auto Szyba". Całkiem fajne, muszę skorzystać. zefir - Śro 30 Sty, 2013 wiesz co Antonio nie mam tego wykupionego , ale faktycznie jest to jakas opcja.
fajna opcja jest to czego nie mam wykupionego (bo nie wiedziałem) to auto zastepcze door-to-door i naprawa auta. w sensie ze nie musisz juz wogole nic jechac załatwiac a kosztuje to podobno w PZU 80zl.
tak Jaka wtedy procentowo by mi sie znizka skasowała
narazie mam 50% znizki OC i AC Kenet - Śro 30 Sty, 2013 Jest w PZU ochrona zniżek, jakieś grosze to kosztuje w skali roku.Rasputin - Śro 30 Sty, 2013 Tania i fajna sprawa. Wykupiłem to bo gdybym miał szkodę np.Clio i potem za wszystkie maluchy miałbym płacić wiecej to bym poszedł z torbami Więc jak ktos ma więcej niż jedno auto to jak dla mnie mistrz opcja.Michał - Śro 30 Sty, 2013 o karwa, zef , słaba akcja .
przypomniało mi sie
- zef, przed chlaniem vódy, dawaj gdzieś mx'a wstawimy na strzezony
- majk, co ty pitolisz, tu jest bezpiecznie
zefir - Śro 30 Sty, 2013 Anonymous - Śro 30 Sty, 2013 Na tv puls faszystowsko-pisowski film o smolensku.dosc ciekawyM - Śro 30 Sty, 2013 Lemingom wybuchna mozgi jak to obejrza Anonymous - Śro 30 Sty, 2013 Wiekszosc nie obejrzydzik - Czw 31 Sty, 2013
Kenet napisał/a:
Jest w PZU ochrona zniżek, jakieś grosze to kosztuje w skali roku.
A to nie działa wtedy tylko w pzu póżniej?
Tzn jak przejde do innego i zapytaja o ilość szkód to mam powiedzieć zero?Kenet - Czw 31 Sty, 2013 Powiedziałbym 0.
Skoro szkoda nie wpływa na wysokość zniżki to dlaczego miałbym gdzieś podawać posiadanie niższej zniżki skoro wciąż mam taką jak przed zdarzeniem?