M - Czw 31 Sty, 2013 Dobre pytanie, czy podatki to kradzież?kamil - Czw 31 Sty, 2013 moim zdaniem nie...bo jeżeli ja z tych podatków korzystam, to logicznie patrząc jak mogę coś mieć, jak mi coś ukradziono ? M - Czw 31 Sty, 2013 A nie lepiej korzystać w sposób bezpośredni?
(dobra, pogadamy se przy okazji - nie ciągnijmy tego tutaj)kamil - Czw 31 Sty, 2013 pokaż mi kraj gdzie tak jest hehhe, no dobra zefir - Czw 31 Sty, 2013 hahaha zmieniam temat
przy okazji wymiany lusterek, panowie stwierdzili ze dla nich to bedzie mały zarobek jako ASO i wciagneli do tego zdarzenia jeszcze rysy na drzwiach i nadkolach
w sensie jestem ukontentowany , bo jakies ryski sie pojawiły niewiadomo kiedy i gdzie a zawsze mnie ich widok wkurwiał.Bart - Czw 31 Sty, 2013 spoko, tylko później nie narzekajmy, że składki są coraz droższeAnonymous - Czw 31 Sty, 2013 to wszystko wina Zefa?? Jakarti - Czw 31 Sty, 2013
Cytat:
spoko, tylko później nie narzekajmy, że składki są coraz droższe
i tutaj Pan Bart ma racjem..Bart - Czw 31 Sty, 2013
rabarbar napisał/a:
to wszystko wina Zefa??
Jakarti - Czw 31 Sty, 2013 w sumie przemyslalem. to wina Barta..
.. prawde mowiac gdyby wszyscy byli uczciwi to w ogole byloby lepiej Mucha - Czw 31 Sty, 2013 Nie mam AC - mam auta sprzed dwóch dekad, ale jeśli chodzi o lincz Zefa to się nie zgadzam. Zef wszystko co ukradnie ubezpieczalniom wydaje na przemysł spirytusowy!Anonymous - Czw 31 Sty, 2013
Bart napisał/a:
rabarbar napisał/a:
to wszystko wina Zefa??
nie napinaj sie tak se sram z nudów po tematachAnonymous - Czw 31 Sty, 2013
Mucha napisał/a:
Nie mam AC - mam auta sprzed dwóch dekad, ale jeśli chodzi o lincz Zefa to się nie zgadzam. Zef wszystko co ukradnie ubezpieczalniom wydaje na przemysł spirytusowy!
ergo budżet czyli my wszyscy na tym zyskujemy,i radujemy sie !!!Bart - Czw 31 Sty, 2013
Mucha napisał/a:
Nie mam AC - mam auta sprzed dwóch dekad, ale jeśli chodzi o lincz Zefa to się nie zgadzam. Zef wszystko co ukradnie ubezpieczalniom wydaje na przemysł spirytusowy!
to dobrze, wspiera budżet państwa sporymi sumami
rabarbar napisał/a:
nie napinaj sie tak se sram z nudów po tematach
trollowanie nie jest prostą sztuką...Anonymous - Czw 31 Sty, 2013 "znowu w zyciu mi nie wyszło"(jak spiewał moj idol),ale huy z tym,przywykłem