Rasputin - Czw 31 Sty, 2013 Karwa wychodzi na to,że jestem hipsterem! I to do potęgi szóstej http://natemat.pl/28001,h...racaja-na-drogi
Czy w tym kraju wszystko co nie mainstream'owe musi być od razu hipsterskie?!?
Zreszt± co to za hipster który jeĽdzi autem zefir - Czw 31 Sty, 2013 moja największa porażk± życiow± jest upadek POLMOSU w Łodzi, tyle starań, zakupów ludowych napoi, wspólnych imprez by wspomagać ostatni o¶rodek kultury Łódzkiej w pizdu
a tak serio płace składeczki OC i AC od 10 lat, można wkońcu co¶ co z tego mieć
acha to nie płaci teoretycznie PZU tylko sprawcy zefir - Czw 31 Sty, 2013 dodatkowo cało¶ć dochodów które zdobędę ze sprzedaży urwanych lusterek również oddam skarbu państwa w akcyzie Bart - Czw 31 Sty, 2013
Rasputin napisał/a:
Karwa wychodzi na to,że jestem hipsterem! I to do potęgi szóstej http://natemat.pl/28001,h...racaja-na-drogi
Czy w tym kraju wszystko co nie mainstream'owe musi być od razu hipsterskie?!?
Zreszt± co to za hipster który jeĽdzi autem
Jeżdżenie samochodem z czasów PRL zrobiło się tak mainstreamowe, że maluchem jeżdżę tylko w nocy, bez ¶wiateł i po alkoholu.M - Czw 31 Sty, 2013 Bart - Czw 31 Sty, 2013 tiaaaaanjas - Czw 31 Sty, 2013 No dobra, a co tam w Niezależnej:\
1. Anna Grodzka - wielka mistyfikacja
2. Prymas, który potrafił przeprosić
3. Akcja Zniszczyć Pawłowicz
4. Prezen GW dla PISu
5. Przychodzi Lasek do Michnika
6. On już jest premierem ale jeszcze o tym nie wie
7. Janusz Szewczak w Płocku
8. Unia chce odebrać miliony. Komunikat dla Lemmingów.
9. Syn premiera wygrał z faktem
10. PIS interweniuje w Brukseli
aha, nie robiłem żadnej selekcji - spisałem jak leci.Anonymous - Czw 31 Sty, 2013 M - Czw 31 Sty, 2013 Andrzeju Andrzeju...Anonymous - Czw 31 Sty, 2013
M napisał/a:
Анджей Анджей...
Anonymous - Czw 31 Sty, 2013 Maciej Macieju... dziwisz się czemu¶?M - Czw 31 Sty, 2013
AleX_R53 napisał/a:
Maciej Macieju... dziwisz się czemu¶?
Tak, codziennie dziwi mnie wiele rzeczy.Anonymous - Czw 31 Sty, 2013
M napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
Maciej Macieju... dziwisz się czemu¶?
Tak, codziennie dziwi mnie wiele rzeczy.
Ale "piekota" PO kebabie Cię nie dziwi M - Czw 31 Sty, 2013