was79 - Czw 31 Sty, 2013 Żart fekalny - me like it krzysiek_ - Czw 31 Sty, 2013 Ktoś mi powie, dlaczego w różnych projektach przenoszą zbiorniczki płynów do środka o tak?
Anonymous - Czw 31 Sty, 2013 Ponieważ hamulec jest na 2 pompach regulowanych między sobą i podpiętych pod jeden pedał , a sprzęgło jest sterowane hydraulicznie .Janusz - Czw 31 Sty, 2013
krzysiek_ napisał/a:
Ktoś mi powie, dlaczego w różnych projektach przenoszą zbiorniczki płynów do środka o tak?
Obrazek
to sie nazywa gabinet krzysiek_ - Czw 31 Sty, 2013 A teraz po powiększeniu widzę o co chodzi, dzięki krzysiek_ - Czw 31 Sty, 2013 Janusz, http://www.speedhunters.c...-fox-redefined/ Ogólnie zajebisty prodżekt Anonymous - Czw 31 Sty, 2013 A w dzisiejszej wyborczej artykuł o lemingach z wilanowa,całkiem ciekawy,okazja dla prowincjuszy bo liznąć wielkiego świataanjas - Czw 31 Sty, 2013
M napisał/a:
Andrzeju Andrzeju...
Maćku, takie zestawienia są z dupy. Wiadomo, że media nie będą pisały codziennie o tych samych, największych problemach ludzkości. Piszą o tym co "się sprzeda".
Ciekawe dlaczego nikt nie robi takich śmiesznych memów z Niezależną czy z Gazetą Polską. A tematów do żartów naprawdę byłoby sporo.Kamill - Czw 31 Sty, 2013
krzysiek_ napisał/a:
Ktoś mi powie, dlaczego w różnych projektach przenoszą zbiorniczki płynów do środka o tak?
Bo to cały pedal box ktory mozna sobie przmieszczac niezaleznie od grodzi i dowolnie przesunąć fotel
M - Czw 31 Sty, 2013
anjas napisał/a:
M napisał/a:
Andrzeju Andrzeju...
Maćku, takie zestawienia są z dupy. Wiadomo, że media nie będą pisały codziennie o tych samych, największych problemach ludzkości. Piszą o tym co "się sprzeda".
Ciekawe dlaczego nikt nie robi takich śmiesznych memów z Niezależną czy z Gazetą Polską. A tematów do żartów naprawdę byłoby sporo.
Andrzejku, te zestawienie nie jest z dupy.
Pokazuje jaki jest stan mediow nurtu prorzadowego. Gazwyb jest utrzymywana z panstwowych ogloszen na calych stronach bo inaczej by padla. A jest juz prorzadowa do obrxydliwosci wiec ludzie sie z nich smieja i wytykaja. Ja dzisiaj obejrzalem wiadomosci tvp pierwszy raz od dwoch lat i po prostu oniemialem jal zobaczylem jakiej jakosci przekaz sie ludziom serwuje.
Afera autostradowa gdzie abw zatrzymalo kilkanascie osob zostala pokazana jako jakis balagan proceduralny ue ktory nam blokuje pieniadze.anjas - Czw 31 Sty, 2013
M napisał/a:
Andrzejku, te zestawienie nie jest z dupy.
moim zdaniem jest, bo takie samo zestawienie można zrobić dla dowolnego z mediów i wynik będzie taki sam. Żadna gazeta nie pisze w tym samym czasie o wszelkich problemach jakie zostały wylistowane przez Piekny Umysł, który przygotował tego mema.
M napisał/a:
Gazwyb jest utrzymywana z panstwowych ogloszen na calych stronach bo inaczej by padla.
porównywałeś np. do Rzepy?
Instytucje mają obowiązek umieszczania ogłoszeń np. o dużych przetargach w gazetach o największym zasięgu. Najczęściej robi się małe zapytanie ofertowe i kto da lepszą ofertę u tego się publikuje. Może GW daje po prosty lepsze stawki?
M napisał/a:
A jest juz prorzadowa do obrxydliwosci wiec ludzie sie z nich smieja i wytykaja
nie czytam regularnie GW ale porownujac ja np. do Gazety Polskiej to GW jest szczytem obiektywizmu.M - Czw 31 Sty, 2013 Let us agree to disagree.roj - Czw 31 Sty, 2013 Anonymous - Czw 31 Sty, 2013
was79 napisał/a:
Żart fekalny - me like it
As requested:
Cytat:
Siedzi sobie tasiemiec w jelicie i żre. Nagle widzi biegnące w panice bakterie. Pyta się:
- Co się stało?
- Uciekaj tasiemiec, uciekaj! Antybiotyki nadchodzą!
- Eee tam, głupoty gadacie - mówi tasiemiec i dalej i żre. Nagle widzi uciekająca z walizkami glistę ludzką.
- Ty, glista! Co się stało?
- Uciekaj tasiemiec, antybiotyki nadchodzą!
Tasiemiec tym razem wystraszył się, spakował się i idzie w dół jelita. Idzie, idzie, doszedł do końca, i widzi glistę ludzką, która siedzi na walizkach i płacze.
- Co się stało? - pyta tasiemiec, a glista na to:
- Uciekła mi kupa o czternastej!