Wpada facet do gabinetu dyrektora cyrku i mowi: Panie, mam taki numer, że
ludzie oszaleją! Będzie pan milionerem!
Dyraktor na to: Spadaj mie pan! Mam dobry program i nie potrzebuję żadnych
nowych numerów.
Facet: Niech pan posłucha przez 30 sekund, na pewno pana przekonam.
Dyrektor: No dobrze, mów pan, ale szybko.
Facet: Niech pan sobie wyobrazi cały sufit cyrku obwieszony balonami.
Balonami z gównem. A na arenę wjeżdzają konie. Na każdym koniu amazonka. Z
łukiem. I amazonki zaczynają galopować w koło. Unoszą łuki. Zaczynają
strzelać do balonów. Przebijają je po kolei a całe gówno spada na dół.
Przebijają wszystkie. Na dole wszystko jest nim pokryte. Widzowie w gównie,
arena w gównie, orkiestra w gównie, konie w gównie, amazonki wgównie......
I wtedy wchodzę ja... Cały na biało.Mucha - Pią 01 Lut, 2013 klasyk Barejka - Pią 01 Lut, 2013 M, takie poyebane ze az smieszne Michał - Pią 01 Lut, 2013 łałałiła ale fajniusieeee
http://www.youtube.com/watch?v=aTLySbGoMX0
lofciam lofciam
dobra, powaznie fajne Barejka - Pią 01 Lut, 2013 Michał, ma racje fajne mozna obejrzec mi - Pią 01 Lut, 2013 +1bizon - Sob 02 Lut, 2013 Mucha - Sob 02 Lut, 2013 hahahah SUPER!!karoluPL - Sob 02 Lut, 2013 jak wczesniej ruszałem temat fanpage'y i innych pierdółek na fejsie, to teraz spróbuję ogarnać wreszcie fanpejdża, który rzeczywiście mnie interesuje i do którego mam jakieś elementy potrzebne do stworzenia, więc zapraszam.
czasami wrzucę jakiegoś ładnego/ciekawego hothecza znalezionego w internecie, ew. przegląd ogólny hothatch'y, legendarnych modeli i narzekania jak bardzo się niektóre psują, *pozdro reno*
a kolejnym plusem założenia fanpage'a hothatch jest to, ze nie ma żadnego dużego fanpage'a o konkretnie takiej tematyce Chloru - Sob 02 Lut, 2013 karoluPL, fajnie tylko poogarniaj literówki i błędy językowe. " Clio Sport 2 phrase 3 trophy." albo "many hothatch's in one mechanic shop!"GeKo - Sob 02 Lut, 2013 Trophy było 500szt w tym tylko 50szt z kierowicą po lewej stronie.karoluPL - Sob 02 Lut, 2013 ok, literówki i błedy typowo gramatyczne poprawię Rasputin - Sob 02 Lut, 2013 Szkoda,ze hh.org nie ma fp na fb M - Sob 02 Lut, 2013 Jest ale nieaktualizowany.Anonymous - Sob 02 Lut, 2013