KarQ - Wto 29 Maj, 2012 I setki innych ciekawych aut kamil - Wto 29 Maj, 2012 tak to Fokta, jasne że można, można mieć kupę fur za tą kase. Dał cenę zaporową. Myślę, ze realnie puści ją za ok 30k. Plus, to faktycznie bezwypadkowa przeszłość, pełen serwis i masę kasy włożone w części eksploatacyjne. Tomeczek i Fokt powymieniali w nim chyba wszystko, a że dostęp do nowych cześci bez ograniczeń... to na najbliższe lata nie powinien zaglądać do serwisu, no chyba że na wymianę oleju i filtrówYarko - Wto 29 Maj, 2012 fajny GT'ek, szkoda że w serii było tylko 218KM, szkoda dłubać w takim rodzynie a tak na prawdę ta fura zaczyna porządnie jechać dopiero od stg. 2kosmita - Wto 29 Maj, 2012
Yarko napisał/a:
stg. 2
silnik i napęd z new gen sti ? M - Wto 29 Maj, 2012
Fotki z byłego placu defilad AON, niegdyś ASG WP w Rembertowie, gdzie jako 6 latek dokonałem aktu wandalizmu na bilboardach propagandowych reżimu komunistycznego Barejka - Wto 29 Maj, 2012 pewnie i ładny ale cenę ma mega w tej kasie wolałbym o wiele młodszego CTR-a. nie wiem czy jest sens się pchać w takiego już ponad dziesięcioletniego gieteka czy lepiej kupić coś młodszego np jakieś beem 330, zima się zbliża a mnie ciągnie do czteronapędowego auta M - Wto 29 Maj, 2012
Barejka napisał/a:
pewnie i ładny ale cenę ma mega w tej kasie wolałbym o wiele młodszego CTR-a. nie wiem czy jest sens się pchać w takiego już ponad dziesięcioletniego gieteka czy lepiej kupić coś młodszego np jakieś beem 330, zima się zbliża a mnie ciągnie do czteronapędowego auta
Ch.uj z tym Barejka,
sens w tym czy chcesz mieć te auto czy nie,
życie to nie jest "best money can buy" tylko świadomy wybór tego co chcesz mieć.
Chcesz mieć takie subaru i Cię stać - kupujesz, co z tego ze w tej cenie mozesz mieć nową dacię (sorry Mi) lub nowszego CTR'a.kosmita - Wto 29 Maj, 2012
M napisał/a:
świadomy wybór tego co chcesz mieć.
raczej na czego utrzymanie Cie stać M - Wto 29 Maj, 2012
kosmita napisał/a:
M napisał/a:
świadomy wybór tego co chcesz mieć.
raczej na czego utrzymanie Cie stać
Czytaj ze zrozumieniem kosmita - Wto 29 Maj, 2012 późno już kamil - Wto 29 Maj, 2012 dużo, no wydaje się sporo, ale biorąc pod uwagę, że za 20 k kupujesz padło po dzwonach albo zajechane, nie wiadomo jak serwisowane i z czego... to nagle okazuje się, że kwota 30 k za bezwypadkowy, z pełną dokumentacją i wszystkimi rzeczami powymienianymi to chyba uczciwa kasa.
Nie wiem, ale gdybym miał kupować zwykłego GT to na pewno takiego bym chciał. W każdym razie znam właściciela, poprzedniego także, więc z czystym sumieniem polecam.Yarko - Wto 29 Maj, 2012 no jedno jest pewne, taka cena odstrasza typów w czapkach z daszkiem i jest szansa, że będą się do niego zgłaszali konkretni ludzie, a nie tacy co tylko zawracają dupesiema - Wto 29 Maj, 2012 Bardzo ciężko o bezwypadkowego GTka. Jeśli faktycznie jest do sprzedania za 30k, to moim zdaniem dobra cena. Tak jak M napisał- jak ktoś chce mieć ten model w swoim garażu, to zapłaci.KarQ - Wto 29 Maj, 2012 Rodzyn - http://moto.allegro.pl/bmw-cabrio-i2375602428.html
Czesław by żondził!fydi - Wto 29 Maj, 2012 komuś chyba dach spadł na łeb.