anjas - Pon 24 Lut, 2014 Kurcze, byłem w skarbcu FEDu ale nie dali mi żadnej sztaby. Byłem drukarni, gdzie drukują dolce w Waszyngtonie ale nie dali mi żadnej płachty z setkami. A ja głupi tak za frajer prowadzę działalność propagandową na hotheczach.
Żydy jedne.Anonymous - Pon 24 Lut, 2014 Nic dziwnego ze nic nie dali,wiedziali ze polak więc z góry założyli ze coś i tak sobie podpierdoliszM - Pon 24 Lut, 2014 anjas - Pon 24 Lut, 2014
rabarbar napisał/a:
Nic dziwnego ze nic nie dali,wiedziali ze polak więc z góry założyli ze coś i tak sobie podpierdolisz
Pewnie tak. Jednak chętnie bym posłuchał o tych mechanizmach finansowania z rezerw banku centralnego.Jakarti - Pon 24 Lut, 2014
Cytat:
Pewnie tak. Jednak chętnie bym posłuchał o tych mechanizmach finansowania z rezerw banku centralnego.
dokładnie - pytanie jest dalej aktualneM - Pon 24 Lut, 2014 Ale w ogóle o co chodzi w tym finansowaniu z rezerw banku centralnego?
To jakiś slogan gimbo-detektywów jest? anjas - Pon 24 Lut, 2014 Pewnie jest to jakoś związane z NWO i Klubem Bilderberg.Anonymous - Pon 24 Lut, 2014 Nie rozumiem jak można tego nie rozumiećJakarti - Pon 24 Lut, 2014 czesiu,
odpowiedz bo licznik dobił juz 2/3 a za opowiadanie dyrdymałów bez uzasadnienia moze byc 3/3Kenet - Pon 24 Lut, 2014 Też jestem ciekaw jak to działa (i jak uzyskać dofinansowanie z tej rezerwy np. na sezon w WPP albo BMW Challenge?)?anjas - Pon 24 Lut, 2014
Czesio napisał/a:
Nie rozumiem jak można tego nie rozumieć
To powiedz przynajmniej czy sam to wymyśliłeś czy gdzieś wyczytałeś?Anonymous - Pon 24 Lut, 2014 Ostatnio jadąc do Niemiec, czytałem trochę o tych sprawach związanych z NWO, o wpływie i finansowaniu euromaidanu przez żydowskich amerykanów itd itp. Nie jestem tego zwolennikiem ale trochę sensu to ma.Jakarti - Pon 24 Lut, 2014
Czesio napisał/a:
Ostatnio jadąc do Niemiec, czytałem trochę o tych sprawach związanych z NWO, o wpływie i finansowaniu euromaidanu przez żydowskich amerykanów itd itp. Nie jestem tego zwolennikiem ale trochę sensu to ma.
masz ostatnia szanse na wyjasnienie roli jaka pelnia banki centralne w finansowaniu rewolucji na ukrainie anjas - Pon 24 Lut, 2014 a dokładnie: rezerwy banków centralnych.Anonymous - Pon 24 Lut, 2014 Siadać na dupach i czytać, tych informacji jest tak dużo ze warto to wszystko przeczytać. Ogólnie chodzi o o ze od wojny secesyjnej dużo konfliktów było wywoływanych przez banki centralne, które po przez taki np. Eurpmaidan starają się obalić niezależny wobec nich rząd, kraj itd itp