To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe

anjas - Pon 24 Lut, 2014

Kurcze, byłem w skarbcu FEDu ale nie dali mi żadnej sztaby. Byłem drukarni, gdzie drukują dolce w Waszyngtonie ale nie dali mi żadnej płachty z setkami. A ja głupi tak za frajer prowadzę działalność propagandową na hotheczach.
Żydy jedne.

Anonymous - Pon 24 Lut, 2014

Nic dziwnego ze nic nie dali,wiedziali ze polak więc z góry założyli ze coś i tak sobie podpierdolisz
M - Pon 24 Lut, 2014

:rotfl:
anjas - Pon 24 Lut, 2014

rabarbar napisał/a:
Nic dziwnego ze nic nie dali,wiedziali ze polak więc z góry założyli ze coś i tak sobie podpierdolisz

Pewnie tak. Jednak chętnie bym posłuchał o tych mechanizmach finansowania z rezerw banku centralnego.

Jakarti - Pon 24 Lut, 2014

Cytat:
Pewnie tak. Jednak chętnie bym posłuchał o tych mechanizmach finansowania z rezerw banku centralnego.

dokładnie - pytanie jest dalej aktualne

M - Pon 24 Lut, 2014

Ale w ogóle o co chodzi w tym finansowaniu z rezerw banku centralnego?
To jakiś slogan gimbo-detektywów jest? ;D

anjas - Pon 24 Lut, 2014

Pewnie jest to jakoś związane z NWO i Klubem Bilderberg.

Nie rozumiem jak można tego nie rozumieć

czesiu,
odpowiedz bo licznik dobił juz 2/3 a za opowiadanie dyrdymałów bez uzasadnienia moze byc 3/3

Kenet - Pon 24 Lut, 2014

Też jestem ciekaw jak to działa (i jak uzyskać dofinansowanie z tej rezerwy np. na sezon w WPP albo BMW Challenge?)?
anjas - Pon 24 Lut, 2014

Czesio napisał/a:
Nie rozumiem jak można tego nie rozumieć

To powiedz przynajmniej czy sam to wymyśliłeś czy gdzieś wyczytałeś?

Ostatnio jadąc do Niemiec, czytałem trochę o tych sprawach związanych z NWO, o wpływie i finansowaniu euromaidanu przez żydowskich amerykanów itd itp. Nie jestem tego zwolennikiem ale trochę sensu to ma.

Czesio napisał/a:
Ostatnio jadąc do Niemiec, czytałem trochę o tych sprawach związanych z NWO, o wpływie i finansowaniu euromaidanu przez żydowskich amerykanów itd itp. Nie jestem tego zwolennikiem ale trochę sensu to ma.

masz ostatnia szanse na wyjasnienie roli jaka pelnia banki centralne w finansowaniu rewolucji na ukrainie :rotfl:

anjas - Pon 24 Lut, 2014

a dokładnie: rezerwy banków centralnych.

Siadać na dupach i czytać, tych informacji jest tak dużo ze warto to wszystko przeczytać. Ogólnie chodzi o o ze od wojny secesyjnej dużo konfliktów było wywoływanych przez banki centralne, które po przez taki np. Eurpmaidan starają się obalić niezależny wobec nich rząd, kraj itd itp