Anonymous - Nie 10 Lut, 2013 No a ja się wczoraj pobawiłem wypiłem troszeczkę alkoholu , tańczyłem tańce klasyczne i na "lekkim " rauszu wróciłem rano do domku. Ślisko nie było , niepełnosprawny był jedene ale jago niepełnosprawność nie przeszkadzała mu pełnoprawnie tańczyćsiema - Nie 10 Lut, 2013 Prowadziłeś Czesiu po spożyciu?Anonymous - Nie 10 Lut, 2013 Koleżankę prowadziłemAnonymous - Nie 10 Lut, 2013
Czesio napisał/a:
tańczyłem tańce klasyczne i na "lekkim " rauszu
Młody Papież - Nie 10 Lut, 2013 czesław tańczyMichał - Nie 10 Lut, 2013
Cytat:
Adam Sernawit
MAM SYNA ! NICOLAS urodzil sie w szpitalu Sw Zofii o godz. 14.20 !!!!!
po.pier.do.lilo ludzi generalnie z tym fejsem. Fajna fota.
Lepiej było zrobić focio z przodu....Młody Papież - Nie 10 Lut, 2013 nie no, fajnie fajnie!
przekaż gratulacje od hohacza!Anonymous - Nie 10 Lut, 2013 Właśnie tez dojrzałem to zdjęcie na fejsiuniu i mocno mną wstrząsnęłoMichał - Nie 10 Lut, 2013
Młody Papież napisał/a:
nie no, fajnie fajnie!
przekaż gratulacje od hohacza!
niestety, jedynie co to zamknąłem oczy i pokręciłęm śmigiełkiem ( bo śmigłem tego śmigła nie można nazwać )bizon - Nie 10 Lut, 2013
Michał napisał/a:
Cytat:
Adam Sernawit
MAM SYNA ! NICOLAS urodzil sie w szpitalu Sw Zofii o godz. 14.20 !!!!!
Jakby jeszcze można było odrzucać samochody złożone z przystanków - byłoby bosko.
(Oczywiście mam nadzieje że to nie będzie okazja do podwyżki ceny przeglądu)GeKo - Pon 11 Lut, 2013 w PL przeglądy są jednymi z najtańszych w UE, także to tylko kwestia czasu. Na węgrzech ponoć 100 Euro raz na 2 lata.Chloru - Pon 11 Lut, 2013 Myślę, że zakres przeglądów jest OK, cena i okres także. Problem leży w egzekwowaniu prawa. Dalej nie jest problemem zrobienie przeglądu za flaszkę lub tez luźne podejście diagnosty do badania.
Z drugiej strony... jak nam dop...ą to się z lekko dłubniętymi autami posramy, o tłusto zrobionych furach nie wspominając.