u nas to jest posrane. Niby kupuje np. niemieckie auto z TUV-em (przeszło w listopadzie), ale mimo wszystko muszę zapierd... tutaj na nasz kolejny przegląd i becalować....
Muszę najpierw częścią papierów (auto nie ma tablic) zapylać do Wydziału Komunikacji po tablice próbne , potem wrócić, zrobić przegląd i kolejna wizyta w Wydziale....Walle - Pon 11 Lut, 2013
Michał napisał/a:
Cytat:
Adam Sernawit
MAM SYNA ! NICOLAS urodzil sie w szpitalu Sw Zofii o godz. 14.20 !!!!!
po.pier.do.lilo ludzi generalnie z tym fejsem. Fajna fota.
Lepiej było zrobić focio z przodu....
ekshibicjonizm totalny.
Ale w sumie.... Znajomy kilka lat temu przyniósł po narodzinach dziecka film z porodu do pracy i puścił na openspejsie......Jakarti - Pon 11 Lut, 2013
Walle napisał/a:
Znajomy kilka lat temu przyniósł po narodzinach dziecka film z porodu do pracy i puścił na openspejsie......
heheh mistrz.
ps. powiedziałbym , ze go powalilo i wyszedl.. serio to dziwne. na wszystko jest miejsce i czas. niektore rzeczy warto dla siebie zachowac.M - Pon 11 Lut, 2013 Szkoda słów chyba na coś takiego.GeKo - Pon 11 Lut, 2013 Cud narodzin Rasputin - Pon 11 Lut, 2013 Cz może ktoś polecić jakąś sprawdzoną wypożyczalnie przyczep w Wawie? Wiem,że googl'e w 5s pomogą ale może ktoś coś poleca/odradza. Potrzebuje wypożyczyć małą przyczepke na 2-3godzinki.M - Pon 11 Lut, 2013 Ja znam tylko taką prawdę że nie ma takiej przyczepy której nie można odczepić!Rasputin - Pon 11 Lut, 2013 Maćku zgłoś się po pomuka budzik - Pon 11 Lut, 2013 Na Statoil'ach nie mają w Wwa?Rasputin - Pon 11 Lut, 2013 Mają ale u nich jak się pytam to zawsze mają niesprawne fydi - Pon 11 Lut, 2013 Czy ktoś może pomóc i powiedzieć jaką techniką jest wykonany druk na obrazku poniżej? Druk UV, sublimacyjny? Chodzi mi o uzyskanie dokładnie tego samego efektu na drewnie.