Żeby ogarnąć 1830 stron tego tematu trzeba poświęcić ze 2 miesiące.
to do dzieła, a nie spamujesz
ps. wystarczy zerknac pare ostatnich postów na forumkaroluPL - Śro 13 Lut, 2013
monopolak napisał/a:
Żeby ogarnąć 1830 stron tego tematu trzeba poświęcić ze 2 miesiące.
jak mówi staropolskie przysłowie służba, nie drużbamonopolak - Śro 13 Lut, 2013
Jakarti napisał/a:
ps. wystarczy zerknac pare ostatnich postów na forum
Zerknąłem na więcej niż pare postów, wychodzi na to, że hh jest szybszy niż yt.
karoluPL napisał/a:
dobra fajnie, bo w miarę ogarnia auto, ale jak dla mnie typ z wideo jest totalnym bezmyślnym debilem. Wystarczy chwila nie uwagi, dziecko przechodzące przez pasy, albo cokolwiek czego nie jest w stanie przewidzieć i gruby wypadek murowany.
To raz, a dwa, że zrobił to w rosji gdzie i tak strach wyjeżdżać na ulice. anjas - Śro 13 Lut, 2013
monopolak napisał/a:
To raz, a dwa, że zrobił to w rosji gdzie i tak strach wyjeżdżać na ulice.
Gdzie to zrobił????Jakarti - Śro 13 Lut, 2013
anjas napisał/a:
Gdzie to zrobił????
co sie glupio pytasz.. przeciez wszystko za wschodnią granicą to Rosja.. tfu.. ZSRR! geografii w szkole nie miales? Sibu - Śro 13 Lut, 2013
monopolak napisał/a:
zrobił to w rosji
Na tym filmiku to on już wszędzie był, Rumunia, Serbia, Rosja ...anjas - Śro 13 Lut, 2013
Sibu napisał/a:
Na tym filmiku to on już wszędzie był, Rumunia, Serbia, Rosja ...
w podpisie do filmu jest info, że w Tbilisi. Każdy gupi wie, że to Armenia.M - Śro 13 Lut, 2013 Tibilisi...
Może tam zrobimy wigilię Młody Papież - Śro 13 Lut, 2013 ważne że ZROBIŁ!
a w której rosji to nieistotne!anjas - Śro 13 Lut, 2013
M napisał/a:
Tibilisi...
Może tam zrobimy wigilię
pomysł niegłupi. Bardzo przyjazny kraj. Na granicy Azerbejdżan/Gruzja pogranicznicy Gruzińcy dają każdemu turyście butlę wina i patrzą na paszport - sprawdzają narodowość. A następnie siegają po kartkę z powitaniami w różnych językach i dukają (w przypadku powitania Polaków): "Fi-ta-my was ser-de-tshnie w Gieorgii. Mile-go poby-tu.M - Śro 13 Lut, 2013 Z tego co wiem Polacy są tam dość ciepło przyjmowani (także od czasu wizyty totalnie-znienawidzonego-w-polsce-swietej-pamiec-Lecha-Kaczyńskiego)
Mówię serio, w zimę tam chyba całkiem ciepło jest...
Baaatuuumi... kamil - Śro 13 Lut, 2013 w zimę jest tak samo ciepło jak w Brukseli czyli kilka stopni. Najfajniej pojechać tam Kwiecień - Maj bo piękna i ciepła wiosna.
Batumi to takie nasze Mielno - ogólnie nic fajnego chyba, że ktoś się jara betonowym wybrzeżem i lokalnymi cwaniakami w dresach i starych BMW.
Tibilisi i góry są podobno na wypasieanjas - Śro 13 Lut, 2013
M napisał/a:
Z tego co wiem Polacy są tam dość ciepło przyjmowani (także od czasu wizyty totalnie-znienawidzonego-w-polsce-swietej-pamiec-Lecha-Kaczyńskiego)
z daleka słabo widać. Podobną przypadłość ma polonia w USA
M napisał/a:
Mówię serio, w zimę tam chyba całkiem ciepło jest...
W listopadzie w Baku było ok. 20 stopni. Ale to był ewenement. Przyszły może nie być taki łagodny
W Tbilisi w Grudniu obstawiałbym -5 do +5, więc jajec temperatura nie urywa. Tylko trochę cieplej niż u nas.
Gruzini są zajebiście otwarci i przyjaźni. Chyba najbardziej otwarty kraj na całym Kaukazie.
Na mnie ogromne wrażenie zrobił Azerbejdżan. Szkoda, że trudno tam wjechać, bo chętnie bym wrócił na dłużej. Swoją drogą to niezły paradoks, bo wydają miliony dolców na promocję turystyki a z drugiej strony prawie nikomu nie chcą dawać wiz.
A jeśli ktoś był wcześniej w Armenii to o wjeździe do Azerbejdżanu może kompletnie zapomnieć.Maciusiowy - Śro 13 Lut, 2013 http://moto.onet.pl/16770...kul.html?node=2Anonymous - Śro 13 Lut, 2013 .