Anonymous - Śro 13 Lut, 2013 osz qurwa,to megi przecie,chyba czas na nowe okulary a takie fajne mam
Leon-RS ??Michał - Czw 14 Lut, 2013 http://www.youtube.com/wa...d&v=OcK95GMt9xc Jakarti - Czw 14 Lut, 2013 400 000 euro
zrzutkie robimy?kamil - Czw 14 Lut, 2013 hm... za taką kase to Ułęż można sobie kupić Młody Papież - Czw 14 Lut, 2013
Michał napisał/a:
Widzieliście już nową mazde 6 ?
mega gablota - w srodku troche słaba ale zewnątrz wygląda okazale na drodze.
Taką samą widziałem i naprawde szacun.
Właśnie dzisiaj dokładnie taką samą widziałem
Chyba dlatego tak dobrze się prezentuje, bo jest podobna do któregoś Hyundaia (?) mi - Czw 14 Lut, 2013 do i40 trochę. I dlatego głównie mi się nie podoba, przekombinowana jest mocno dla mnie. Podobnie w nowych Lexach i Infinity - napyedrolone tego tyle, że aż o womit woła. Samochód powinien prosty być stylistycznie, o.Anonymous - Czw 14 Lut, 2013 jak sienna,o !!!!monopolak - Czw 14 Lut, 2013 Aktualni styliści mazdy czy hyundai`a robią akurat dobrą robotę w porównaniu do tego co działo się jeszcze kilka lat temu. Prosty przykład i30.Jakarti - Czw 14 Lut, 2013 coś mi się wydaje, że Martin zmienił nick Mrozu - Czw 14 Lut, 2013
monopolak napisał/a:
Aktualni styliści mazdy czy hyundai`a robią akurat dobrą robotę w porównaniu do tego co działo się jeszcze kilka lat temu. Prosty przykład i30.
i40 mocna ściągnięta jest z opla insigniamonopolak - Czw 14 Lut, 2013
Jakarti napisał/a:
coś mi się wydaje, że Martin zmienił nick
Czyli mieszasz z błotem każdego kto ma własne zdanie ? komedia Jakarti - Czw 14 Lut, 2013
monopolak napisał/a:
Czyli mieszasz z błotem każdego kto ma własne zdanie ? komedia
a gdzie ja Cie zmieszałem z błotem?monopolak - Czw 14 Lut, 2013
Jakarti napisał/a:
a gdzie ja Cie zmieszałem z błotem?
Porównanie do Martina to komplement ?
Żeby nie odbiegać od tematu, takiego prezentu chyba się nie spodziewała.