Fajny wóz, ale kolor słaby i cena imho trochę za wysoka. W sumie za niewiele wiecej sprzedałem swojego 4 lata temu was79 - Pią 08 Cze, 2012 Cene podobną dostałem, za tyle chodzą egzemplarze z asoanjas - Pią 08 Cze, 2012 Mój tez był z ASO
Widać trzymają cenę skubańce.was79 - Pią 08 Cze, 2012 BTW w niedziele jadę oglądać mx-5 GeKo - Pią 08 Cze, 2012
was79 napisał/a:
BTW w niedziele jadę oglądać mx-5
Twój fryzjer kupuje ?M - Pią 08 Cze, 2012 Nie lepiej dziecku taki elektryczny kupić samochodzik? Nie trzeba OC na niego kupowaćwas79 - Pią 08 Cze, 2012 Dwa dni temu widziałem jak NA wpada na pełnej kórwie na rondo i to był ten błysk, sote 1.8 tylko w NA (NB jest dla czarnuchów) + semislick + futura jak wlezie i nic więcej nie chcęBonczek - Pią 08 Cze, 2012 was79, jakiej jesteś postury? was79 - Pią 08 Cze, 2012 1,83 i chce się właśnie przymierzyćBart - Pią 08 Cze, 2012 jak MX5 to NC z hardtopem Anonymous - Pią 08 Cze, 2012
M napisał/a:
Wysyp slicków i semislicków u kolegi KubyKamilaWójcika
Mianowicie? wasq - Pią 08 Cze, 2012
filomatic napisał/a:
1) Żadna poduszka nie wystrzeliła 2) Podłużnice i inne ważne konstrukcyjnie elementy w całości 3) auto robione bezgotówkowo w ASO gdzie się nie pier*olą w reanimowanie, łatanie tylko wymieniają całe segmenty na nowe, całość robiona zgodnie... z tech. producenta 4) 2 lata gwarancji, na nowych częściach z półki. 5) Wymienione całe zawieszenie z przodu z kompletnymi hamulcami, felgi, lampy, wężyki wszystko po cenach z ASO + ich stawki za roboczogodzinę i malowanie, więc spuszczanie się że naprawa wyniosła 90 koła jest śmieszne.
To nie kowalstwo artystyczne gdzie prostują wygięty wahacz, albo wkładają używane opony na chińskie podróbki felg żeby było taniej... Auto zaliczyło krawężnik i słup (Złoś (właściciel) nawet nie prowadził), poduszki nie wystrzeliły bo NIE BYŁO takiej potrzeby, w efekcie tego straszliwego wypadku nikt nie wylądował w szpitalu (nawet na obserwację). Klapę wywaliło z zawiasów bo auto zachaczyło właśnie o słup - zresztą co z tego? Przecież wstawili nową, a od kiedy to jakiś ważny element auta jest? Oczywiście zjeby z bez-wypadkowe, spece od oceniania po fotkach wiedzą lepiej...
wypowiedz wlasciciela auta na forum golfa w swoim wlasnym temacie
nadal chialbys taka fure ???
"Słuchajcie, jak ktoś ma dość motywacji, to z klocka drewna wystruga samochód
Blachy są jakie są - do naprawy trzeba mieść tylną lewą ćwiartkę, bo zagięcie poszło na dach.
Jednak mechanicznie szerszeń dostał potężnie:
- przedni zawias jest zdemolowany, włącznie z wbiciem leża amortyzatora w komorze silnika (od strony pękniętej felgi) oraz przesunięciami o kilka centów prawej strony, która zebrała pierwsze strzały od znaków
- tylny lewy zawias dostał też swoje
- skrzynia biegów: śmierć (DSG nie kosztuje 2 zeta w naprawie)
Jestem dziwnie spokojny, że na geometrii nadwozia wyszłoby przekoszenie.
Oczywiście można to naprawić, ale wtedy z 4Motion zrobiłby się czteroślad. Przy tych mocach brak możliwości ustawienia geo zawiasu to szybka śmierć. Nie od parady sportowe auta po takich strzałach się złomuje, bo ich naprawa jest megadroga.
Inna sprawa, że w aucie jest sporo zdrowych części..."fydi - Pią 08 Cze, 2012 was79, ten w Lbl ?