Michał - Czw 25 Paź, 2007 Ja też witam wszystkich ...
Co do pumy, kiedyś sie z taką goniłem z ursynowa do centrum, czerwona z duym wydechem. Generalnie saxo odchodziło ale szału jakiegoś wielkiego nie było ....
Ale myślałem ze bedzie o wiele łatwiej a tu takie zdziwienie ...
:564: :564:Dariano - Czw 25 Paź, 2007 Witamy swieżość na forum i zapraszamy do aktywnego użytkowania forumGaydek - Czw 25 Paź, 2007
anjas napisał/a:
kiedyś mnie taka puma klepnęła w alejach jerozolimskich jak jechałem yarisem
Michał napisał/a:
kiedyś sie z taką goniłem z ursynowa do centrum, czerwona z duym wydechem
Mam dziwne wrażenie, że mówicie o moich kolegach z Klubu Forda Pumy .
Nie minęła doba a ja już się tu bardzo dobrze czuję , dzięki. A żeby nie było OT to... witam wszystkich nowych!
Choc polemizowalbym czy ford puma to hatchback ...M - Czw 25 Paź, 2007 Bo hh.org to przyjazne miejsce Michał - Czw 25 Paź, 2007 bardzo przyjemnie.
Troche od kondzia klepie potem , ale da sie przyzwyczajiaćAnonymous - Czw 25 Paź, 2007 chyba spalaniem na poziomie 2.0
bo wolne to jest przeokrutnieJanusz - Czw 25 Paź, 2007
luk napisał/a:
chyba spalaniem na poziomie 2.0
bo wolne to jest przeokrutnie
eM'owi chodziło o to ze z hondy wyciska ponad 100 koni z litra a wtedy 1.6 potrafi zaskoczyć
Witam:)Anonymous - Czw 25 Paź, 2007 dobra dobra ale tu jest konkretna padaka
przeca wiem jak lata saxo vts albo jaki vtec206 Gti - Czw 25 Paź, 2007 Witam wszystkich nieprzywitanych !!!Anonymous - Pią 26 Paź, 2007 powitać
pare osob zna mnie jako Beton'a
Anonymous - Pią 26 Paź, 2007
Investor napisał/a:
powitać
pare osob zna mnie jako Beton'a
siemasz ziom
zdjecie auta , wymiary podaj jeszcze i moze bedzie miło, tylko uwaga z Betonem trzeba chodzic OSKAR - Pią 26 Paź, 2007 witam witam.
poka furaka.Stacho - Pią 26 Paź, 2007 Witam wszystkich jako świerzak
Pozdrawiam CHRZANEK - Pią 26 Paź, 2007 Witam nowego kolege.
Lublin - czyli ze od rekina