Jak widać co wypad to lepiej, więc niech mi nikt nie mówi, ze nie liczy się ilość sieknietych okrążeń.
True!!rasta - Pon 09 Lip, 2012 bob.dsk, ty czasem dupy nie urwałeś Zadir - Pon 09 Lip, 2012 Oczywiście że ilość okrążeń się liczy, trening, trening, i jeszcze raz trening
Karolka Lotus, robi mega wrażenie, tym bardziej jak widzi się go w lusterku.
Ja zrobiłem 1.57.4, i myślę że całkiem całkiem biorąc pod uwagę żę było w pewnym momencie 35 stopni.
Do urwania jeszcze jest trochę sekund, po przejażdżce z instruktorem i kilku wskazówkach od razu zszedłem o sekundę.bob.dsk - Pon 09 Lip, 2012
rasta napisał/a:
bob.dsk, ty czasem dupy nie urwałeś
Może dupy nie urwałem ale jak na 2 raz na TPTD nie było zle Anonymous - Pon 09 Lip, 2012 Coś chyba poszło nie tak
kubas - Pon 09 Lip, 2012 Mam filmik, prawdziwy hothatch to był
Tip of the day - zawsze owijaj kolektor bandażem...Barejka - Pon 09 Lip, 2012 kubas, i co bandaz sie zajal??Stf - Pon 09 Lip, 2012 Akurat w przypadku karola to jebn.eliscie zonka z iloscia kolek bo roznica jest taka ze pomiedzy ostatnim tptd a obecnym wjechal zawias jrz za 30kpln+. odchodzac od tego to i tak zrobil chyba tylko 2 lub 3 kolka ponizej 1:40 wiec generalnie nic nadzwyczajnego w stosunku do poprzedniej edycji.kubas - Pon 09 Lip, 2012
Barejka napisał/a:
kubas, i co bandaz sie zajal??
Właśnie nie było bandaża i zajęła się instalacja elektryczna od gorącego kolektora rasta - Pon 09 Lip, 2012 Tak czy siak, bandaż to zło