Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Bonczek - Pon 21 Kwi, 2014
Marek23 napisał/a:
Bart, Ty kazde motoryzacyjne marzenie rozwalasz jak młot pneumatyczny. Wszystko w co to forum wierzy czyli tanie fury i fwd Ty beszcześcisz. Żałuje,że Cie wtedy wpuściłem na światłach...
Bart - Pon 21 Kwi, 2014 czy te oczy mogą kłamać...
Niemy - Pon 21 Kwi, 2014
rabarbar napisał/a:
W bumach sie nie wymienia rozrządu bo jest łańcuch,
chyba, że N47 gdzie łańcuszek lubi się naciągnąć i strzelićMichał - Pon 21 Kwi, 2014
ladny taki ! nic sie nie zmienia !Bart - Pon 21 Kwi, 2014 Z wiekiem coraz piękniejszy!Konrad - Pon 21 Kwi, 2014 Clio z 2007 nie powinno mieć starego przodu? Lifting był chyba dopiero w 2009 a on bezwypadkowy Anonymous - Pon 21 Kwi, 2014 A ile trzeba dac za takie w miare zdrowe clio 3 rs ? (tak wiem po ile chodzą w NRD).W sumie przyjąłbym takie na następny dupowóz/okazyjny upalator,choc megana rs chyba byłaby lepsza....was79 - Wto 22 Kwi, 2014
Bart napisał/a:
Z wiekiem coraz piękniejszy!
ojjjjjjjja co ja widzę Bart jeździ BMW kupe Shymek - Wto 22 Kwi, 2014
Konrad napisał/a:
Clio z 2007 nie powinno mieć starego przodu? Lifting był chyba dopiero w 2009 a on bezwypadkowy
nie wspominając że w środku brak regulacji wysokości świateł a reflektory ma zwykłe soczewkowe (i standardowo brak obudowy lewego przeciwmgielnego), kierownica nie ma środkowego paska (przeszycie czerwone na górze). Nie ma też wewnętrznego lusterka i przycisk otwierania szyb pasażera się "zapadł"
ale za to patrząc że ma lepę na dachu a w środku ma tabliczkę z nr całkiem możliwe że jest to F1 - ze szperą kosmita - Wto 22 Kwi, 2014 To w clio były szpery ? Shymek - Wto 22 Kwi, 2014 Tak w Clio F1 R27 była (najczęstszy jej kolor: żółty Sirius )
Jakarti - Wto 22 Kwi, 2014 piekny on , sirius(ly) jest
głupi WAS! Shymek - Wto 22 Kwi, 2014 Jak mi się znudzi Meganka to sobie takiego Klijo poszukam (chyba że Megankę przelakieruję )Jakarti - Wto 22 Kwi, 2014 moje mysli idą w strone siriusowego megane..
tym razem jak baba - warunkiem zakupu bedzie kolor was79 - Wto 22 Kwi, 2014 pierwsze słyszę, że była szpera