To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

iQ - Śro 13 Cze, 2012

rabarbar, sprzedaje sie przunajmniej od wrzesnia. Wtedy cena byla okolo 30kPLN ale chyba z fotelami, maglem i kiera.

Tu masz temat o tym aucie: http://passwordjdm.pl/pri...c53c3cd3981fe5c

Anonymous - Śro 13 Cze, 2012

cholera,troche sie boje awaryjności
kurcze ciężko znależć mocne rwd lub awd w moim budżecie

iQ - Śro 13 Cze, 2012

Odpusciles sobie M3 e36?
Misiek_lbn - Śro 13 Cze, 2012

z wynalazków wolał bym GTiR'a niż Evo 3, prostszy do przekładki, silnik przyjemnie podatny na mody, i wygląda jak maly zabijaka, a takie Evo to colt w sedanie z tjunerską lotką z tyłu, nie jest za urodziwy ;)
Bart - Śro 13 Cze, 2012

Rabar, nie miotaj się tylko szukaj M3 :>
iQ - Śro 13 Cze, 2012

Bart napisał/a:

+1

kaziu1985pn - Śro 13 Cze, 2012

Misiek_lbn, ceny tez dobre np
http://otomoto.pl/nissan-...-C23379246.html
:D

iQ, nie,nie odpuściłem ale biore pod uwage inne opcje
Misiek_lbn, nadal jest do sprzedania ten
http://passwordjdm.pl/viewtopic.php?t=26431

ale podobnie jak w przypadku evo 3,boje sie ze bedzie sie to sypać a ceny cześci i mechaników mogą mnie przerosnąć

Bart napisał/a:

ojtam oj tam,pogrzebac po necie nie można... ;D

Marek23 - Śro 13 Cze, 2012

Misiek_lbn napisał/a:
z wynalazków wolał bym GTiR'a niż Evo 3, prostszy do przekładki, silnik przyjemnie podatny na mody, i wygląda jak maly zabijaka, a takie Evo to colt w sedanie z tjunerską lotką z tyłu, nie jest za urodziwy ;)

Napisał koleś,który miał w zyciu więcej Batmobili niż Batman. Podaruj sobie ocenianie evo.

kaziu1985pn, ten to jakaś legenda allegro, odkąd poznałem co to GTiR chyba z 7 lat temu to pamiętam że się ciułał po necie...nie mówię że zły, bo ori a nie jakaś przekładka, ale tyle bym nigdy nie zapłacił :P

barbarbar, ściagaj z UK jakiegoś, najczęściej wpakowane są fajne graty do tych fur, za które w PL zapłacił byś dodatkowo równowartość samochodu, a przekładka nie jest problemem, jest Coobcio który robi to na bieżąco :)
co do awaryjności, także do Coobcia pisać można, ale widzę że auta od niego zdrowo upalają na różnych imprezach i nie słychać żeby się sypały :)

Marek23 napisał/a:
Misiek_lbn napisał/a:

Napisał koleś,który miał w zyciu więcej Batmobili niż Batman. Podaruj sobie ocenianie evo.

Evo ma urok od 6(no może 5) do 9, reszta to pajda, która wygląda jak kupa, a magiczne literki Evo nie grają tu roli, bo dalej jest wizualnie kupą.

a mi sie te wczesne podobają,podobno wymagają agresywniejszego stylu jazdy niż nowe,prawda to ??

ja jeździć nie umiem to się nie wypowiem :)
kup sobie to co mam w avatarze, nie pożałujesz ^^D

Marek23 - Śro 13 Cze, 2012

Misiek_lbn napisał/a:
Evo ma urok od 6(no może 5) do 9, reszta to pajda, która wygląda jak kupa, a magiczne literki Evo nie grają tu roli, bo dalej jest wizualnie kupą.

To może rozwiń skąd taki ranking. Trochę sledzę temat evo, cos tam lewym lub prawem jeździłem, w NZ w cholere tego widziałem, a tu mi cały pogląd do góry nogami wywróciłeś.
Na świecie się mówi,że V jest najbardziej agresywnie prowadzacym się evo, u Ciebie ledwo łapie sie w ranking.