Barejka - Pon 18 Lut, 2013 Maciusiowy, mi - Wto 19 Lut, 2013 ...co gorsza tylko dla samochodów z dachem, więc toyka udupiona jak proś jeździ...Jakarti - Wto 19 Lut, 2013
http://podroze.onet.pl/ak...w-czerwcu/2zp36Młody Papież - Wto 19 Lut, 2013 lubie czasem poczytać komentarze na takich stronach
"U nich wszystko się rozwija bo państwo im w tym nie przeszkadza. Mają niski podatek dochodowy, nie ma vatu, zusu etc. Jest dobrobyt a u nas przeciwnie ale nie w oczach rządu!"Jakarti - Wto 19 Lut, 2013 politycznie to gdzie indziej ale rozmach z jakim te ich inwestycje sa realizowane jest przeokrutny
od razu fajna kampania - hong kong unlimited i kazdy znajdzie cos dla siebie. identycznie mozna by przygotowac material o Polsce. to tak roznorodny kraj ze pewnie byloby to jeszcze latwiejsze..
co do komentarzy to .. wiesz jak jest GeKo - Wto 19 Lut, 2013 Jakarti, I tak bywało już w przeszłości. Na targach turystyki i sportu w Berlinie w 2003r Polska zdobyła nagrode, za najlepiej przedstawioną ofertę dla turystów, wliczał się w to min innymi właśnie jakiś film.Młody Papież - Wto 19 Lut, 2013 Jakarti, pisałem to jako ciekawostkę; ...z nadzieją, że politycznie temat się nie rozwinie
oraz naprawde lubię te komentarze mi - Wto 19 Lut, 2013 tu jest też kilka godnych uwagi fotek z Hong-Kongu:
SimCity3000 Bart - Wto 19 Lut, 2013 zdjęcia trochę pewnie powyciągane z kontekstu, ale i tak robią wrażenieJakarti - Wto 19 Lut, 2013
mi napisał/a:
tu jest też kilka godnych uwagi fotek z Hong-Kongu:
no jasne, ze jest też ciemna strona ale ta ciemna strona jest wszedzie. wszedzie jest biedota, slumsy itp. tam po prostu skala zdarzenia jest jakies tryliard x wieksza od tej u nas M - Wto 19 Lut, 2013 .Jakarti - Wto 19 Lut, 2013
M napisał/a:
.
??mi - Wto 19 Lut, 2013 M - Wto 19 Lut, 2013
Jakarti napisał/a:
M napisał/a:
.
??
Napisałem tutaj a miało byc wklejone do tematu politycznego