kamil - Wto 19 Lut, 2013 dobhra, huk z tym. Cennik Polsatu się otworzył i ide kupić parę spociszy anjas - Wto 19 Lut, 2013
kamil napisał/a:
dobhra, huk z tym. Cennik Polsatu się otworzył i ide kupić parę spociszy
kup ze dwa dla mnieM - Wto 19 Lut, 2013
kamil napisał/a:
M dla mnie to bez sensu i brak w tym totalnie konsekwencji.
Albo mamy "specyficzne" forum a raczej stowarzyszenie wspólnych znajomych, grupy fajnie powalonych ludzi albo przerabiamy całkowicie status hh i robimy klasyczne sztywne jak kij w dupie forum, gdzie warn za warnem, banem pogania.
Szkoda gadać...fakt, ze Bart często robi off top i robi pośmiechujki, ale to własnie jego styl ! Znamy go od lat, więc cięzko nagle go karać, że jest sobą. A ewidentnie dostał warna bo Tobie już nerwy puściły.
Kamilu wcześniej tutaj było inaczej, więc konsekwencja jest.
Nasze forum od zawsze było OT ale takie pierdolenia głupot i czepiania się wszystkiego po wszystkich tematach jeszcze nie widziałem.
Kiedyś Bart strasznie narzekał (jak jeszcze zdarzało nam się rozmawiać) że taki na forum poziom straszny i w ogółe piszą ludzie kocopały. Napisałem Bartowi że już klubowiczem z autorytetem (bądź co bądź niegłupim człowiekem) i że jak sam będzie dawał dobry przykład to może się poprawi - ryba psuje się od głowy. Troche chyba wytrzymał ale później było jak zwykle.
Tak było Bart?
Ja też offtopuje ale są pewne granice chyba - tego się już nieda czytać, wszedzie już są głupoty.mi - Wto 19 Lut, 2013
M napisał/a:
tego się już nieda czytać, wszedzie już są głupoty.
no koooooorva - przyganiał kocioł garnkowi. Może napisz wprost w uzasadnieniu: "ostrzeżenie za pisanie offtopu niezgodnego ideologicznie z poglądami admina", a nie jakieś piedrolenie i próby uzasadniania.M - Wto 19 Lut, 2013 Zakładam że teraz musisz mnie pożreć za tego warna więc żadna odpowiedź nie będzie dla Ciebie satysfakcjonująca stąd sobie to daruję.mi - Wto 19 Lut, 2013 Jakarti - Wto 19 Lut, 2013
Cytat:
no koooooorva - przyganiał kocioł garnkowi. Może napisz wprost w uzasadnieniu: "ostrzeżenie za pisanie offtopu niezgodnego ideologicznie z poglądami admina", a nie jakieś piedrolenie i próby uzasadniania.
mi,
spam fajny jest. zart tez. polaczenie tych dwoch rzeczy jeszcze bardziej.
zawsze przychodzi taka chwila ze za duzo tych spamow juz jest. nic nowego. pare razy juz to walkowalismy.Niemy - Wto 19 Lut, 2013
kamil napisał/a:
M dla mnie to bez sensu i brak w tym totalnie konsekwencji.
Albo mamy "specyficzne" forum a raczej stowarzyszenie wspólnych znajomych, grupy fajnie powalonych ludzi albo przerabiamy całkowicie status hh i robimy klasyczne sztywne jak kij w dupie forum, gdzie warn za warnem, banem pogania.
Szkoda gadać...fakt, ze Bart często robi off top i robi pośmiechujki, ale to własnie jego styl ! Znamy go od lat, więc cięzko nagle go karać, że jest sobą. A ewidentnie dostał warna bo Tobie już nerwy puściły.
+1
M, to jest Bart! przecież zawsze taki był, a teraz dostał warna, bo ewidentnie Cię zdenerwował lub masz gorszy dzień. Skoro piszesz, że kiedyś więcej rozmawialiście i że to inteligentny gość, to nie lepiej byłoby wysłać w tej sprawie pw i porozmawiać, zamiast z automatu wymierzać subiektywną sprawiedliwość?M - Wto 19 Lut, 2013 Maćku, potraktuj tego warna jako żart w takim razie.
Mam bardzo dobry dzień, a z Bartem bym z chęcią porozmawiał -co z tego.
I jeszcze napiszę - Bart może się do mnie dopierdalać na forum to i ja też mogę.Młody Papież - Wto 19 Lut, 2013
M napisał/a:
Zakładam że teraz musisz mnie pożreć za tego warna więc żadna odpowiedź nie będzie dla Ciebie satysfakcjonująca stąd sobie to daruję.
M - Wto 19 Lut, 2013
Młody Papież napisał/a:
M napisał/a:
Zakładam że teraz musisz mnie pożreć za tego warna więc żadna odpowiedź nie będzie dla Ciebie satysfakcjonująca stąd sobie to daruję.
Wstaw lepiej łańcuszek, tu go jeszcze nie było chyba.
EOTmi - Wto 19 Lut, 2013 no właśnie, właśnie! Łorna za łańcuszek! Albo ze 2!
Znaczy ten... Nie za łańcuszek, ze OT w dziale Hydepark.pum - Wto 19 Lut, 2013 nu nu nu (nie sądziłem że na tym forum istnieje coś takiego jak offtop)Niemy - Wto 19 Lut, 2013
M napisał/a:
Maćku, potraktuj tego warna jako żart w takim razie.
wyczuwam tu taką kobiecą złośliwość M - Wto 19 Lut, 2013
Niemy napisał/a:
M napisał/a:
Maćku, potraktuj tego warna jako żart w takim razie.
wyczuwam tu taką kobiecą złośliwość
Żadna złośliwość Maćku - umówmy się - co taki warn robi komukolwiek.
Bart ma z tego rozrywkę, reszta "spółki" bije pianę i płaczę na zmianę.
Dużo gorsze są pisane ciągłe przytyki i dopierdalanie się o choćby napisanie literki A, tylko dlatego że ja to napisałem.