To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Sibu - Wto 19 Lut, 2013

M napisał/a:
ciągłe przytyki i dopierdalanie się o choćby napisanie literki A

Ja zawsze myślałem, że o to chodzi na tym forum :> Wiedzy motoryzacyjnej jest tu tak z 5% i gdyby nie ten cały OT to forum wyglądałoby jak moje ITC gdzie ktoś na "ruski rok" coś napiszę.

was79 - Wto 19 Lut, 2013

M napisał/a:
kamil napisał/a:
M dla mnie to bez sensu i brak w tym totalnie konsekwencji.
Albo mamy "specyficzne" forum a raczej stowarzyszenie wspólnych znajomych, grupy fajnie powalonych ludzi albo przerabiamy całkowicie status hh i robimy klasyczne sztywne jak kij w dupie forum, gdzie warn za warnem, banem pogania.
Szkoda gadać...fakt, ze Bart często robi off top i robi pośmiechujki, ale to własnie jego styl ! Znamy go od lat, więc cięzko nagle go karać, że jest sobą. A ewidentnie dostał warna bo Tobie już nerwy puściły.

Kamilu wcześniej tutaj było inaczej, więc konsekwencja jest.
Nasze forum od zawsze było OT ale takie pierdolenia głupot i czepiania się wszystkiego po wszystkich tematach jeszcze nie widziałem.

Kiedyś Bart strasznie narzekał (jak jeszcze zdarzało nam się rozmawiać) że taki na forum poziom straszny i w ogółe piszą ludzie kocopały. Napisałem Bartowi że już klubowiczem z autorytetem (bądź co bądź niegłupim człowiekem) i że jak sam będzie dawał dobry przykład to może się poprawi - ryba psuje się od głowy. Troche chyba wytrzymał ale później było jak zwykle.
Tak było Bart?

Ja też offtopuje ale są pewne granice chyba - tego się już nieda czytać, wszedzie już są głupoty.

Zgłaszam sprzeciw Macieju ukradłeś moją kwestie z godziny 11:17

Cytat:
Natomiast niestety ostatnio tak się porobiło na hh.org (i nie tylko, bo inne fora mają tak samo), że cokolwiek ktoś coś napisze, to od razu celem jest doyebanie się. Z sensem czy bez, ważne żeby doyebać, poniżyć, wyśmiać etc. rozumiem, ze fora są po to by dyskutować, ale wszystko z umiarem.
Zwłaszcza, że poziom wielu starających się dorównać Bartowi, mistrzowi hejtingu, jest nieco żenujący. Czasami odechciewa się aż odzywać :/

Jakarti - Wto 19 Lut, 2013

ostal sie jeden na reducie WASona (nawiazanie do reduty ordona)
:rotfl:

was79 - Wto 19 Lut, 2013

Jestem jedyny i niepowtarzalny, to M jest xero-boyem :lol2:
iQ - Wto 19 Lut, 2013

Przeczytalem ostatnie 3 strony i sie zesralem :lol2:
Bart - Wto 19 Lut, 2013

Sibu napisał/a:
Ja zawsze myślałem, że o to chodzi na tym forum :> Wiedzy motoryzacyjnej jest tu tak z 5% i gdyby nie ten cały OT to forum wyglądałoby jak moje ITC gdzie ktoś na "ruski rok" coś napiszę.

miałem tam kiedyś konto :>

Sibu - Wto 19 Lut, 2013

Właśnie przejrzałem wszystkie Twoje posty. Ani jednego HEJTA ;D
Bart - Wto 19 Lut, 2013

hehe, też przed chwilą rzuciłem okiem na moje dokonania na itc :]
Anonymous - Wto 19 Lut, 2013

M napisał/a:
Dużo gorsze są pisane ciągłe przytyki i dopierdalanie się o choćby napisanie literki A, tylko dlatego że ja to napisałem.

Przyganiał wazon dzbankowi? :>

:rotfl: nie mów, że Cię to uraziło? :*

GeKo - Wto 19 Lut, 2013

He he warn ma pozytywny aspekt wywołał dyskusje.
Ja tam lubie humor Barta, ale komentowanie wszystkiego defekacyjno-fekalnie po raz Nty mnie już nie śmieszy.
Także Bart zmień repertuar :D

Rasputin - Wto 19 Lut, 2013

GeKo napisał/a:
He he warn ma pozytywny aspekt wywołał dyskusje.
Ja tam lubie humor Barta, ale komentowanie wszystkiego defekacyjno-fekalnie po raz Nty mnie już nie śmieszy.
Także Bart zmień repertuar :D

+1

Janusz - Wto 19 Lut, 2013

M ma sporo racji :)
arssss - Wto 19 Lut, 2013

Janusz, pojeździłeś coś klijo czy lipna pogoda ?
Janusz - Wto 19 Lut, 2013

coś tam polataliśmy (dzieki Qbica) ale szału nie było... takie macanko bez ruchanka
arssss - Wto 19 Lut, 2013

e to lipa,ale zawsze coś. teraz coś zima wraca to można na czym pomyśleć jak posypie.