Anonymous - Wto 19 Lut, 2013 Ja lubie dostawać warny bo się wtedy wyróżniam , ale myśle że Dzakarta trochę się na mnie uwziął . Wiem ze robie z siebie debila , ale zgubiłem wątek idę spaćJakarti - Śro 20 Lut, 2013 jest dokladnie tak jak mowisz Anonymous - Śro 20 Lut, 2013 PROFI robota
Profesjonalnie, bezczelnie, bez ani jednego strzału. Uzbrojeni i zamaskowani złodzieje rozpruli dwoma autami płot otaczający pas startowy lotniska w Brukseli i ukradli diamenty ładowane właśnie na pokład samolotu linii lotniczych Swiss.
Chcesz załatać ten płot na lotnisku, dobrze rozumiem? M - Śro 20 Lut, 2013 Czesio to bad luck brian.
Też chciał ukraść diamenty- wpadł i został oskarżony o obie kradzieże Jakarti - Śro 20 Lut, 2013 za miesiac w kinach! w koncu!
dwa lata czekania.. fakkk
coś tam polataliśmy (dzieki Qbica) ale szału nie było... takie macanko bez ruchanka
przywiozłeś ze sobą mgłe i odwilż
a od 3 dni warunki u nas super do upalania Janusz - Sob 23 Lut, 2013
qbica napisał/a:
a od 3 dni warunki u nas super do upalania
wiem, u mnie też a ja jestem chory i spłukałem sie z $$ w twoich okolicach gdyby nie to to upalałbym dziś na lotnisku pod czestochową. Strasznie przeklinam ze takich warunków nie było w zeszły weekendChloru - Sob 23 Lut, 2013 Janusz, ja jestem spłukany i upalałem na lotnisku pod Częstochową. Trzeba mieć w życiu priorytety
Całkiem na poważnie. Warunki na lotnisku dziś były dość wymagające. Ciężki śnieg, miejscami do południa warstewka lodu, wyłażący dość mocno beton. Mimo wszystko warto było bo to chyba pożegnanie zimy w tym roku
Znajomi z Dolnego Śląska za to donosza, że warun u nich fpytny i nakurwiają na okrągło całą dobę ile kto ma zupy w baku i sił.