Janusz, ja jestem spłukany i upalałem na lotnisku pod Częstochową. Trzeba mieć w życiu priorytety
sie wie, nie chce szukac wymówek bo do nakurfiania zazwyczaj jestem pierwszy, ale poprostu mi sie duzo rzeczy dzisiaj złozyło
poza tym średnio uśmiecha mi sie turlać po autobahnie na kolcu Chloru - Sob 23 Lut, 2013 Janusz, to co zrobiłem było ekonomicznie nierozsądne. Właśnie dlatego nie stać mnie na kolce ;]roj - Nie 24 Lut, 2013 http://boxingnews.pl/inde...d=1:latest-news
z właściwą sobie finezją odniósł się do wypowiedzi Zimnocha qbus - Nie 24 Lut, 2013 Chloru... to byłeś ty? czemu się nie przywitałeś?
Klaudia i Młody zrobili po prawie 150 km, ja też się kilka razy karnąłem. Warunki mega trudne, zmieniająca się przyczepność i dosyć duże prędkości. My skonczylismy w momencie jak Honda zawiesila sie na plycie w sniegu ladujac za pasem lotniska a w 106 zaczal blokowac sie pedal gazu i jezdziło na odcieciu. Wrzuce potem fragment 1 mojego onboardu, Mlody ma pewnie tego wiecej. Bylo warto! rasta - Nie 24 Lut, 2013 Tak to on poznaję tą gębę Chloru - Nie 24 Lut, 2013 qbus, to ja, rasta mnie rozpoznał! Było dla mnie sporo nowych twarzy nawet nie kojarzę który to Ty Next time nadrobimy
A to dlatego 106 tak się napędzało. Anonymous - Nie 24 Lut, 2013 Z dzisiaj:
Niezły kurfa P3 Model bo koleś stał koło tego auta ze swoim ziomem i na inwalidów (tym bardziej matkę z dzieckiem) nie wyglądali karoluPL - Nie 24 Lut, 2013 szkoda, ze takich kalectwo umysłowe nie boli..
u nas regularnie do galerii przyjeżdza wielki panicz nowym białym s55 amg na około wiejskich rejestracjach i staje jak prawdziwy pan za każdym razem przed samym wejsciem na miejscach dla inwalidów.was79 - Pon 25 Lut, 2013 Dobry żarcik M - Pon 25 Lut, 2013 To chyba jest karny psikutasiQ - Pon 25 Lut, 2013 Przeciez hondy przeciekaja a ktos tak sobie ja tylko uszczelnil Pirania - Pon 25 Lut, 2013
karoluPL napisał/a:
szkoda, ze takich kalectwo umysłowe nie boli..
u nas regularnie do galerii przyjeżdza wielki panicz nowym białym s55 amg na około wiejskich rejestracjach i staje jak prawdziwy pan za każdym razem przed samym wejsciem na miejscach dla inwalidów.
w końcu go ktoś boleśnie skarci..Janusz - Pon 25 Lut, 2013
Pirania napisał/a:
w końcu go ktoś boleśnie skarci..
fiu fiu, znawca życia Kamill - Pon 25 Lut, 2013
Janusz napisał/a:
Pirania napisał/a:
w końcu go ktoś boleśnie skarci..
fiu fiu, znawca życia
Jeszcze trochę pianki zostało, cała cifa nie poszła
A i jak by coś to znawczyni Janusz - Pon 25 Lut, 2013 kurde, poczytałem trochę forum i teraz załuje swojego jątrzeniea, bo widzę ze sie jakaś taka gęsta atmosfera zaczyna robić