Stacho - Pią 26 Paź, 2007 Niestety
siedzi cały dzien obok mnie i przeszkadza na studiach Anonymous - Sob 27 Paź, 2007 moze dzis go umyje to jakies foto strzele
albo umowie sie na sesje z Rockey'im lu Rafi'im BaRtO_206GT - Sob 27 Paź, 2007 Sieeeeeeeeeemaaaaaaaaaa witam wszystkich nowych gejow! ogolcie dupki i szykujcie sie na chapanie Jakarti - Sob 27 Paź, 2007 witam wszystkich, ktorych nie przywiatalem..
powiedzcie cos wiecej o sobie.. bo "czesc , jestem staszek i maly jest moj ptaszek"
(samochod) to dosc niewiele..
Witam wszystkich nowych.Vlodarsky - Pon 29 Paź, 2007 siemka jak gania taka puma ? mam szanse ? a taką 205 prawie kupiłem kiedyś...r26rulez - Pon 29 Paź, 2007 Witam wszystkich milosnikow malych rakiet:)
Jakarti napisał/a:
powiedzcie cos wiecej o sobie.. bo "czesc , jestem staszek i maly jest moj ptaszek
tekst mi ktos zabral wiec nic wiecej nie napisze :564:BaRtO_206GT - Pon 29 Paź, 2007 Witamy witamy!
Bardzo chetnie bym sprawdzil jak szybkie jest Twoje auto i jak moj wolny parch wypada w porownaniu z taka Meganka :564:saxorulez - Pon 29 Paź, 2007 Barto..
kultury trochę
To nie streetracing, zaproś Pana na kawę najpierw, poznajcie się.. a nie odrazu WANNA RACE
Witam
Moim zdaniem ta Megana to król Hot Hatchy
DziekujęGaydek - Pon 29 Paź, 2007
Vlodarsky napisał/a:
jak gania taka puma ? mam szanse ?
Gania, ale raczej nie tak dobrze jak S16.
:564:BaRtO_206GT - Pon 29 Paź, 2007
saxorulez napisał/a:
Barto..
kultury trochę
To nie streetracing, zaproś Pana na kawę najpierw, poznajcie się.. a nie odrazu WANNA RACE