strick - Nie 15 Cze, 2008 Wysłac Ci? anjas - Nie 15 Cze, 2008 dzięki, na razie mam mały zapas Misiek_lbn - Nie 15 Cze, 2008 w lublinie też to było, przypadkiem zauważyłem, i aż kupiłem bo tak to ludzie zachwalali...
ale ten pepper, to jak to dobrze ktoś określił, landryny rozpuszczone w wodzie mineralnej Anonymous - Nie 15 Cze, 2008 czas sie pochwalic co dostalem na urodziny od Rudella&co.
to bylo pod koniec kwietnia i jeszcze zostaly mi chyba z 3 strick - Nie 15 Cze, 2008 Dobry prezent
Anjas to co sie dziwisz ze brakło Anonymous - Pon 16 Cze, 2008 beczka elf`a , zajebiście
KonradMK napisał/a:
Ona macha do ciebie!
... ale i tak ważniejsze jest komu patrzy prosto w oczy Vlodarsky - Pon 16 Cze, 2008 Oszczędności dzień pierwszy wyjąłem mamy rower z garażu Mick - Pon 16 Cze, 2008
Vlodarsky napisał/a:
Oszczędności dzień pierwszy wyjąłem mamy rower z garażu
ale to może od siebie zacznij oszczędności, a nie mamie na rowerze każesz jeździć
a ja chciałem powiedzieć, ze strasznie chujowo się czuje po sprzedaniu Saxo... Vlodarsky - Pon 16 Cze, 2008
Mick napisał/a:
a ja chciałem powiedzieć, ze strasznie o jejku jejku!!! się czuje po sprzedaniu Saxo...
tym się nie przejmuj !! tylko kup coś równie fajnego jak czarne saxo i będzie git
Mick napisał/a:
ale to może od siebie zacznij oszczędności, a nie mamie na rowerze każesz jeździć
zaczynam od siebie będe jeździł na rowerze mamy KonradMK - Śro 18 Cze, 2008 kurwa, siedze w sferii, przyszło kilku ichnich informatyków, jebią potem jak skurwysyny najgorsze. wyglądają jakby nigdy nie ruchali, pojebany jakiś ma polar na sobie i spodnie od garniaka... nie mam słów, wyjebać ich do Irlandii!k-mart - Śro 18 Cze, 2008 ja pierdole Kondziu, co za czasy!michool_vt - Śro 18 Cze, 2008 ale dostałem reklame na maila -> http://www.expressyourself.pl/
nie chcialbym tego gowna na 5min ale nie moge sie jakos oprzec i wyrazic siebie Misiek_lbn - Śro 18 Cze, 2008 czy clio też mi tak mogą okleić michool_vt - Śro 18 Cze, 2008
sharxhunter napisał/a:
czy clio też mi tak mogą okleić
znam goscia ktory moglby Ci to wyskrobac gwozdziem w lakierze Marek23 - Śro 18 Cze, 2008 Nowy David Guetta daje radę... Niby komercja, ale nie jest źle.