Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Shymek - Wto 22 Kwi, 2014 Hmmmmm... u angoli czytałem że miało tak samo jak w Meg F1 R26
Może ich specyficzny rynek zawiera inne wersje wyposażenia niż w PL.kosmita - Wto 22 Kwi, 2014 Shymek, chyba Ci się z megane pomyliło.was79 - Wto 22 Kwi, 2014 Też mi się zdaje, że tylko megane:
http://www.cliosport.net/...-200-have-a-lsd
Zresztą quaife w opisie szpery dla R27 podaje takie hasło:
Cytat:
A direct replacement for the standard open Renault differential, the Quaife ATB differential transforms your cars performance.
Shymek - Wto 22 Kwi, 2014 Akurat w Meganie wiem co i jak było w wyposażeniu i z tym autem nic mi się nie pomyli.
Nawet jak w Clio nie ma szpery to można quife dokupić Shymek - Wto 22 Kwi, 2014 BTW Zakładałem szperę u siebie w Megane i była identyczna jak mechanizm różnicowy z Clio F1 (aczkolwiek delikatnie dwoma wymiarami się różni i nie pasuje zamiennie z jednego auta do drugiego )siema - Wto 22 Kwi, 2014 Dobra, dobra Shymek. Jako Internetowego eksperta od oceny Clio Sportów wzywam się do tego wątku: http://forum.hothatch.org...p=629653#629653Shymek - Wto 22 Kwi, 2014 Na Clio znam się mniej niż na Megance. nie chce kolega kupić lepiej Megane? Gaydek - Wto 22 Kwi, 2014
Jakarti napisał/a:
moje mysli idą w strone siriusowego megane..
Mądry chłopak Jakarti - Wto 22 Kwi, 2014
Gaydek napisał/a:
Mądry chłopak
tylko to bedzie taka pielgrzymka do Santiago de Compostella
długa i wyboista..Gaydek - Wto 22 Kwi, 2014 damy na msze, będzie lepiej! Święty - Wto 22 Kwi, 2014 ktoś z forumowiczów ma doświadczenia z Audi A3 1.8 T (8L).Kamill - Wto 22 Kwi, 2014 Tak, ja nie mam.Janusz - Wto 22 Kwi, 2014 a co konkretnie Cie interesuje ?? ja znam jakieś ogólnikowe internetowe mądrości jakby co
Ogólnie to to zwykłe A3 ze "starym" silnikiem lukp - Wto 22 Kwi, 2014
Shymek napisał/a:
Jak mi się znudzi Meganka to sobie takiego Klijo poszukam (chyba że Megankę przelakieruję )
oj ciężko znaleźć clio w siriusie i to w dobrym stanieŚwięty - Wto 22 Kwi, 2014
Janusz napisał/a:
a co konkretnie Cie interesuje ?? ja znam jakieś ogólnikowe internetowe mądrości jakby co
Ogólnie to to zwykłe A3 ze "starym" silnikiem
Audi idzie pod młotek i w zamian chce sobie kupić jakieś mniejsze wozidło (nie koniecznie wolniejsze)