arssss - Wto 26 Lut, 2013 http://film.onet.pl/wiado...,wiadomosc.htmlAnonymous - Wto 26 Lut, 2013 To powinno być w dziale Humor Cartoon - Wto 26 Lut, 2013 Bart - Wto 26 Lut, 2013
Cytat:
Proponuję go w Polsce natychmiast zakazać, zdjąć z ekranów. Albo lepiej wyszydzić, obrechotać. Albo przemilczeć. Nie idź więc Lemingu na ten film, bo ci może zaburzyć sen" - kończy swój wywód Pawlicki.
biedni, chorzy ludzieJakarti - Wto 26 Lut, 2013 obejrzalem niedawno. w sumie animacja tego wypadku mistrz.. wyglada prawdziwie
sam film momentami nudnawy. glownie w drugiej czesci.
ogolnie fajny
ps. tez pomyslalem o brzozie jak zobaczylem ta wieze karoluPL - Wto 26 Lut, 2013 ja yeebie, tamci wszędzie znajda powiązanie ze smoleńskiem... M - Wto 26 Lut, 2013 ten film to fikcja, powolywanie sie na niego przez jednego redaktora z wpolityce to strzal w kolano.
Artykul ma osmieszyc tych ktorzy maja watpliwosci co do wynikow komisji Millera.Bart - Wto 26 Lut, 2013 ciekawe: http://www.sadistic.pl/sz...ce-vt178785.htmBonczek - Wto 26 Lut, 2013 Padłem ze śmiechu - wrzuciłem wczoraj na fanpejdz CRXowy na FB komunikat w ramach kręcenia beki z tych konkursów z iPhonami
UWAGA KONKURS !!!
Otrzymaliśmy 500 siliników K20A2, które z powodu startych numerów nie mogą być wystawione na sprzedaż.
Z tego powodu rozlosujemy je wśród osób, które udostępnią ten status i polubią naszą stronę. W komentarzu wystarczy jedynie wpisać słowo jakie najtrafniej oddaje unikatowość tego znaleziska
Powodzenia.
Liczby w statystykach są ok 5 razy większe niż najlepszy post ever - i to 24h nie ogarniam.GeKo - Wto 26 Lut, 2013 Bonczek, Oczekuj teraz prawników z roszczeniamiBonczek - Wto 26 Lut, 2013 Słyszałem już, że to niezgodne z ustawą odnośnie organizacji gier losowych w internecie czy coś takiego - ale gdzieś tam pod spodem wyjaśniłem zanim ktoś się podjarał, że to beka Anonymous - Wto 26 Lut, 2013 Na PiekielnieSzybkiePudełka jest podobnie z rozdawaniem Mini Anonymous - Wto 26 Lut, 2013 Ja tam czekam na mini dla CzesiaAnonymous - Wto 26 Lut, 2013 Zadzwonimy do Pana Anonymous - Wto 26 Lut, 2013 Ale ja nie mam telefonu