To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

roj - Wto 26 Cze, 2012

filmik i opis inspirujący. taki program w tv byłby niezły - największe szroty polskiego rynku, ja bym oglądał :]
szymlorek napisał/a:

Nie mniej jednak za 10k pln dostrzegam w tym aucie potencjał dla czesia..

:rotfl:

Anonymous - Wto 26 Cze, 2012

:rotfl:
speed555 - Wto 26 Cze, 2012

http://www.rajdy.hoga.pl/...+%28sportowy%29

Radek Pogan sprzedaje clio bo bedzie kupował cos lepszego ;D

Marek23 - Wto 26 Cze, 2012

Każdy się zbroi. Witkowski, który miałe clio ph2 ma teraz Type Ep3, widziałem go w niedziele w akcji. Auto chodzi masakrycznie. Kurde, zostane sam z tym clio :rotfl:
rasta - Wto 26 Cze, 2012

Cena z dupy, ale na pewno robi robotę xD

http://www.autoreduta.pl/...Exige_2009.html

kp - Wto 26 Cze, 2012

Marek23 napisał/a:
Każdy się zbroi. Witkowski, który miałe clio ph2 ma teraz Type Ep3, widziałem go w niedziele w akcji. Auto chodzi masakrycznie. Kurde, zostane sam z tym clio :rotfl:

Witkowski to mój Zią. Oni się rozwijają w ogromnym tempie. No i tym civicem nawet im idzie, narazie szczecia brakuje, ale czasy dobre. Kupiłem od Niego clio:)

Kupiłeś te czarne,cywila?
kp - Wto 26 Cze, 2012

Mhm. a co? widziales gdzies jak dachowal, albo co?

A wiesz,on zapoznania tym jeździł czasem,ale dość wolno,bez szaleństw. Nigdy nie widziałem,żeby coś narobił. On chyba ogólnie z głową stara się jeździć. Reasumując,myśle,że te clio ok, nie słyszałem też żeby coś nim narobił. Ale ten Type R gruby, jak go opanuje to będzie bardzo szybki...
kp - Wto 26 Cze, 2012

Ano to elegancko. Zgadza się to co mówił :)
type r gruby, to fakt. Mialem okazje ogladac w akcji i jest szybszy od clio, niestety. Samochod jest spokojniejszy, to maszyna do robienia best czasow i tyle. A kierownik moim zdaniem ładnie to ogarnia i są perspektywy, że sie dopiero w tym aucie rozwinie:) Myśle, że w nastepnym sezonie moze naprawde zaskoczyc. W tym tylko pazurem sie popisuje.

wasq - Wto 26 Cze, 2012

speed555 napisał/a:
http://www.rajdy.hoga.pl/gielda/ogloszenie.asp?id=127221&strona=1&D=1&Sl=&Dzial=sprzedam+samoch%F3d+%28sportowy%29

co kupil ???? :)

ŁukaszS3 - Śro 27 Cze, 2012

Cytat:
tylko jeden element muszę sprawdzić. podobno wędzone felgi tracą wytrzymałość...

Wątpliwe...

Tzn nie tak że nie dzieje się im nic, ale osłabienie felg występuje w pewnym momencie "procesu" tzn przy piaskowaniu... Niestety dzisiaj jest tak: "szybciej, taniej, wydajniej" a większość zakładów świadczących usługi piaskowania zatrudnia rzeźników bez przeszkolenia... Mało bardzo jest firm które profi piaskują lub większość z nich nie zdaje sobie sprawy z tego że piaskowanie uszkadza felgę. Kiedyś mi demonstrował to pewien Pan jak przytrzymał dysze piaskarki w jednym miejscu to felga po uderzeniu (nie jakimś hardcorowo mocnym) w podłogę się zesypała...

Niestety malowanie proszkowe ma to do siebie że nie może być nałożone na wszystko po kolei: np zwykła wodorozcienczalą farbę, lub większość ludzi maluje felgi kiedy są już poobijane więc oddają wcześniej do piaskowania żeby było piękniej, ładniej...

Samo wygrzewanie felgi w temp 180-200 stopni przez 10 min w przypadku utwardzania się powłoki farby proszkowej w piecu, chyba nijak ma się do amplitud temperatury jak ktoś śmiga na sportowym klocku gdzie tarcza jest zagrzana do czerwoności potem stygnie i tak X razy podczas upalania...

jozekrj - Śro 27 Cze, 2012

wszystko zależy od rodzaju ścierniwa ale niestety większość firm jedzie na najtańszym

dla aluminium i jego stopów bezpieczniejsze jest chyba śrutowanie???

speed555 - Śro 27 Cze, 2012

wasq napisał/a:
speed555 napisał/a:
http://www.rajdy.hoga.pl/gielda/ogloszenie.asp?id=127221&strona=1&D=1&Sl=&Dzial=sprzedam+samoch%F3d+%28sportowy%29

co kupil ???? :)

jeszcze nic ale przymierza sie do fabii r2

Anonymous - Śro 27 Cze, 2012

jozekrj napisał/a:
wszystko zależy od rodzaju ścierniwa ale niestety większość firm jedzie na najtańszym

dla aluminium i jego stopów bezpieczniejsze jest chyba śrutowanie???

na śrutowaniu sie nie znam ale kiedys blastrowałem wodą znajomemu felgi,i to chyba najlepsza metoda w przypadku felg,szkoda tylko ze niewielu w PL to robi