To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

anjas - Pon 02 Lip, 2012

rabarbar napisał/a:
z braku dobrych M3 na rynku zaczynam sie zastanawiać nad jakąs hondom czy innym wynalazkiem,chociaż to fwd

poczekaj na M3 :)
(a ta od Marcella się nie nadaje? - fajna taka z wyglądu, niepozorna, w sedanie)

PGmaster - Pon 02 Lip, 2012

Niewazne chwilowo
Anonymous - Pon 02 Lip, 2012

anjas napisał/a:
rabarbar napisał/a:
z braku dobrych M3 na rynku zaczynam sie zastanawiać nad jakąs hondom czy innym wynalazkiem,chociaż to fwd

poczekaj na M3 :)
(a ta od Marcella się nie nadaje? - fajna taka z wyglądu, niepozorna, w sedanie)

ta od Marcela sie sprzedała,dzień przed tym jak chciałem sie umówic na oglądanie jej

mi - Pon 02 Lip, 2012

rabarbar napisał/a:
z braku dobrych M3 na rynku zaczynam sie zastanawiać nad jakąs hondom czy innym wynalazkiem,chociaż to fwd :/

eeeeee, nie idź w fwd! To bez sensu! Szukaj M3 niespiesznie, upalaj pugiem na razie.

Bart - Pon 02 Lip, 2012

Rabar, kurde weź się chłopie ogarnij. Miała być M-trójka a myślisz nad jakąś hądzinką dla jdmowych dzieciaków ze skarpetkami i kolorowymi felgami...

Jak dziewięciolatek napalony na pierwszy rower z przerzutkami :]

M - Pon 02 Lip, 2012

Bart napisał/a:
Rabar, kurde weź się chłopie ogarnij. Miała być M-trójka a myślisz nad jakąś hądzinką dla jdmowych dzieciaków ze skarpetkami i kolorowymi felgami...

Jak dziewięciolatek napalony na pierwszy rower z przerzutkami :]

Jak już tak porównujemy to ty teraz jeździsz kremowym słonikiem na trzech kółeczkach
:rotfl:

Bart - Pon 02 Lip, 2012

Nie wiesz czym jeżdżę, więc nie pieprz.
M - Pon 02 Lip, 2012

Wiem
Bart - Pon 02 Lip, 2012

Z tego co daje się zauważyć na forum - w zasadzie wszystko wiesz najlepiej, dysponujesz czymś na kształt wiedzy absolutnej. Masz dostęp do informacji, które dla przeciętnego śmiertelnika są nieosiągalne.
Marek23 - Pon 02 Lip, 2012

Zanim sobie skoczycie do gardeł,chce wiedzieć co tam Bart kupił...
M - Pon 02 Lip, 2012

Bardzo Cię to boli?
mi - Pon 02 Lip, 2012

Przymierzałem się do napisania posta. Z 5 razy się przymierzałem. No nie, bez wulgaryzmów się nie da. Nie piszę więc, to bez sensu.
PiTT - Pon 02 Lip, 2012

to może 350Z?
M - Pon 02 Lip, 2012

Chyba masz poważny problem z tym, serio.
anjas - Pon 02 Lip, 2012

350z jest spoko.
Chciałbym jakieś rwd, tęsknię za dużym fiatem :D