z braku dobrych M3 na rynku zaczynam sie zastanawiać nad jakąs hondom czy innym wynalazkiem,chociaż to fwd
poczekaj na M3
(a ta od Marcella się nie nadaje? - fajna taka z wyglądu, niepozorna, w sedanie)PGmaster - Pon 02 Lip, 2012 Niewazne chwilowoAnonymous - Pon 02 Lip, 2012
anjas napisał/a:
rabarbar napisał/a:
z braku dobrych M3 na rynku zaczynam sie zastanawiać nad jakąs hondom czy innym wynalazkiem,chociaż to fwd
poczekaj na M3
(a ta od Marcella się nie nadaje? - fajna taka z wyglądu, niepozorna, w sedanie)
ta od Marcela sie sprzedała,dzień przed tym jak chciałem sie umówic na oglądanie jejmi - Pon 02 Lip, 2012
rabarbar napisał/a:
eeeeee, nie idź w fwd! To bez sensu! Szukaj M3 niespiesznie, upalaj pugiem na razie.Bart - Pon 02 Lip, 2012 Rabar, kurde weź się chłopie ogarnij. Miała być M-trójka a myślisz nad jakąś hądzinką dla jdmowych dzieciaków ze skarpetkami i kolorowymi felgami...
Jak dziewięciolatek napalony na pierwszy rower z przerzutkami M - Pon 02 Lip, 2012
Bart napisał/a:
Rabar, kurde weź się chłopie ogarnij. Miała być M-trójka a myślisz nad jakąś hądzinką dla jdmowych dzieciaków ze skarpetkami i kolorowymi felgami...
Jak dziewięciolatek napalony na pierwszy rower z przerzutkami
Jak już tak porównujemy to ty teraz jeździsz kremowym słonikiem na trzech kółeczkach
Bart - Pon 02 Lip, 2012 Nie wiesz czym jeżdżę, więc nie pieprz.M - Pon 02 Lip, 2012 WiemBart - Pon 02 Lip, 2012 Z tego co daje się zauważyć na forum - w zasadzie wszystko wiesz najlepiej, dysponujesz czymś na kształt wiedzy absolutnej. Masz dostęp do informacji, które dla przeciętnego śmiertelnika są nieosiągalne.Marek23 - Pon 02 Lip, 2012 Zanim sobie skoczycie do gardeł,chce wiedzieć co tam Bart kupił...M - Pon 02 Lip, 2012 Bardzo Cię to boli?mi - Pon 02 Lip, 2012 Przymierzałem się do napisania posta. Z 5 razy się przymierzałem. No nie, bez wulgaryzmów się nie da. Nie piszę więc, to bez sensu.PiTT - Pon 02 Lip, 2012 to może 350Z?M - Pon 02 Lip, 2012 Chyba masz poważny problem z tym, serio.anjas - Pon 02 Lip, 2012 350z jest spoko.
Chciałbym jakieś rwd, tęsknię za dużym fiatem