mi - Pon 04 Mar, 2013 z numerami zacisków różnie bywa, zależy od której strony się zaczyna liczyć. Na przykład jeśli zaczniesz liczyć od zacisku najbliżej kierowcy i dalej pójdziesz zgodnie z ruchem wskazówek zegara przedni zacisk pasażera będzie miał numer dwa. Ogólnie można przyjąć, że numery zacisków mieszczą się w przedziale 1 - 4.Mucha - Pon 04 Mar, 2013
mi napisał/a:
z numerami zacisków różnie bywa, zależy od której strony się zaczyna liczyć. Na przykład jeśli zaczniesz liczyć od zacisku najbliżej kierowcy i dalej pójdziesz zgodnie z ruchem wskazówek zegara przedni zacisk pasażera będzie miał numer dwa. Ogólnie można przyjąć, że numery zacisków mieszczą się w przedziale 1 - 4.
Jakarti - Pon 04 Mar, 2013 ładnie podsypuja sobie dukatów.. z OC
http://moto.onet.pl/16780...ul.html?node=13Mrozu - Pon 04 Mar, 2013 z OC to trochę chore, mam auto które od 8 lat nie wyjechało na ulicę i nie zapowiada się aby miało w najbliższym czasie wyjechać a płacić trzeba, podobnie sytuacja się ma jak ktoś ma dużo samochodów, wszystkimi na raz nie mogę jeździć. w takim przypadku powinno się mieć OC na kierowcę a nie na pojazdRasputin - Pon 04 Mar, 2013
Mrozu napisał/a:
jak ktoś ma dużo samochodów, wszystkimi na raz nie mogę jeździć
+1 Anonymous - Pon 04 Mar, 2013
Mrozu napisał/a:
z OC to trochę chore, mam auto które od 8 lat nie wyjechało na ulicę i nie zapowiada się aby miało w najbliższym czasie wyjechać a płacić trzeba, podobnie sytuacja się ma jak ktoś ma dużo samochodów, wszystkimi na raz nie mogę jeździć. w takim przypadku powinno się mieć OC na kierowcę a nie na pojazd
velsatis ? Mrozu - Pon 04 Mar, 2013 Czesio nie. mam kilka innych aut jeszcze karoluPL - Pon 04 Mar, 2013
Mrozu napisał/a:
mam auto które od 8 lat nie wyjechało na ulicę
nie no, to musi być velsatis
swoją drogą, smiechy smiechami, ale serio ostatnio francuska elektryka w nawet renault clio mnie zadziwia Mrozu - Pon 04 Mar, 2013
karoluPL napisał/a:
Mrozu napisał/a:
mam auto które od 8 lat nie wyjechało na ulicę
nie no, to musi być velsatis
mam jeszcze m.in. królową lawet lagunę 2 czyli to samo co velka i o dziwo daje radę velka w moim przypadku miała problem z silnikiem, ale temat już prawie ogarniętyKamill - Pon 04 Mar, 2013
Rasputin napisał/a:
Mrozu napisał/a:
jak ktoś ma dużo samochodów, wszystkimi na raz nie mogę jeździć
Techno-Logiawas79 - Śro 06 Mar, 2013 Pozytyw wieczornego wyjścia po mleko dla młodej. Udało mi sie zakupić ciechana miodowego Michał - Śro 06 Mar, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=qZ5sDr7-Q4c
Ciekawe ciekawe ...Kamill - Śro 06 Mar, 2013
was79 napisał/a:
Pozytyw wieczornego wyjścia po mleko dla młodej. Udało mi sie zakupić ciechana miodowego
A ja poszedłem kupić kołpaki do seja i zabrakło mi gotówki.
Poszedłem do bankomatu okazało się ze to Alior. Zlikwidowałem od reki konto, które miałem zlikwidować od 2 lat i mi się nie chciało. W każdym kalendarzu miałem wydarzenie konto Alior. Taka ulga że o ja pied Tym bardziej że niedawno wprowadzili opłatę miesięczna