To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

siema - Śro 06 Mar, 2013

Michał napisał/a:
http://www.youtube.com/watch?v=qZ5sDr7-Q4c

Ciekawe ciekawe ...

Fajne. Jak na dokument o nowych technologiach, całkiem zgrabnie zrealizowany.

Młody Papież - Czw 07 Mar, 2013

rabarbar napisał/a:
Prawdziwi twardziele !!!!
http://off.sport.pl/off/1...tml#BoxSportTxt

twardziele

Anonymous - Czw 07 Mar, 2013

Młody Papież napisał/a:
rabarbar napisał/a:
Prawdziwi twardziele !!!!
http://off.sport.pl/off/1...tml#BoxSportTxt

twardziele

niestety dwóch z nich prawdopodobnie nie zyje

M - Czw 07 Mar, 2013

Tak się zastanawiam, po co oni tam wchodzą?
Dla mnie to jak skoczenie na główkę do wisły ze szczytu pylonu mostu siekierkowskiego.
W sensie równie użyteczne a szanse przeżycia podobne.

Wiesz nie chce mi sie pisac bo jestem po 13h ciężkiej harówki ale tak najkrócej-kiedys sie pierwszego zdobywce Mt.Everestu Edmunda Hillarego spytali o to po co chodzi w góry,odpowiedział -"bo są"
M - Czw 07 Mar, 2013

Nie no ja rozumiem czyjąś pasję, tylko nie widzę w niej celowości.
Ale jak to już było wcześniej - marzenia są to po żeby je realizować, bo życie ogólnie jest bez sensu.
Tylko szkoda ze poginęli tam Ci ludzie i tyle.

Tak sobie mysle ze gdyby szybka jazda samochodem była 100% bezpieczna to niewielu by sie scigało....podobnie jest ze wspinaczką.Tylko raz mi sie trafiła prawdziwa sytuacja podbramkowa-z wycieńczenia o mało nie zostałem stałym wystrojem pewnej jaskini (trzecia czy czwarta pod względem głębokości studnia jaskiniowa świata) ale ani wtedy ani teraz nie żałuje ze tam włazłem.

Ps.spodziewałem sie ze ktos zada to Twoje pytanie :lol2:

M - Czw 07 Mar, 2013

Takie pytania zawsze padają, podejrzewam że są ludzie którzy w perspektywie spędzania całego dnia przy komputerze w pracy woleliby już skoczyć w przepaść - rozumiem to.

chciałem jebnąć cos patetycznego ale sie opanowalem :lol2:
kosmita - Czw 07 Mar, 2013

Ja nie do końca ogarniam motyw zimowych wejść, bo że ktoś chce zdobyć Koronę Ziemi itp to tak jak napisał M zrozumiałe, ale po co pakować się tam w czasie kiedy najłatwiej o kłopotu. To trochę tak jakby wiązać sobie sznurowadła przed startem do biegu

Ten szczyt jeszcze nie był zdobyty zimą,a korone ziemi czy himalajów zrobiono juz wiele razy.A dlaczego zimowe wejścia-bo są trudniejsze
Bartli - Czw 07 Mar, 2013

Korona Ziemi czy też Himalajów, to przereklamowany szit dla brandzlowników którze muszą zdobyć wszystko naj naj naj.
A po co wchodzić zimą na takie góry? Bo chodzi o prawdziwą przygodę. Jedni się jarają skakaniem z mostów przez 5s, a inni wolą dostawać w dupę przy potwornym mrozie i wietrze. Do tego zimowe wejścia są znacznie wyżej cenione w środowisku wysokogórskim.

Loko - Czw 07 Mar, 2013

To jakby się zastanawiać, po co jeździć między drzewami, jak można po lotnisku.
Michał - Czw 07 Mar, 2013

Loko napisał/a:
To jakby się zastanawiać, po co jeździć między drzewami, jak można po lotnisku.

:rotfl:

M - Pią 08 Mar, 2013

Po co pic wodke, lepuej napic sie metylu - to jest prawdziwa przygoda dla twardzieli!