czyli co - tak nadłubana Integra ma czasy jak seryjne M3? No to raczej nie ma o czym dyskutować, to jest zamknięta droga, seryjne M3 to dopiero baza.
Poza tym fwd...
Seryjna, ta nadłubana bije seryjne m3 jak chce.
FWD,RWD,AWD - co kto lubi.
Sam jeżdzę RWD ale każdy ma inne preferencje i niech sobie jeździ czym lubi.
Tak?mi - Czw 12 Lip, 2012 ooooojjj... Latałem z Integrą po torze nie dalej jak w poniedziałek i... Teges... Nie jeździ jak M3. Nie leje nawet MR2. A coś mi się wydaje, że Rabarbara jednak bardziej RWD kręci.M - Czw 12 Lip, 2012 Ja wszystko rozumiem, ale nic mu nie zaszkodzi jak się przejedzie i powie "nie to jednak jest chooyowe".
Sam bym kupił m3 e36 ale rozumiesz, trzeba mieć wolny wybór w życiu.siema - Czw 12 Lip, 2012 A może:
http://pl.wikipedia.org/wiki/BMW_Z3Yarko - Czw 12 Lip, 2012 Rabarbara najlepiej zdecyduj się na 100% na konkretny samochód i zacznij poszukiwania, tak będzie dużo łatwiej i będziesz na pewno zadowolony, pewnie trochę to potrwa zanim znajdziesz godny egzemplarz, ale przynajmniej nie będziesz cały czas myślał o tym, czy lepiej ITR, M3, MR2 czy stare EVOAnonymous - Czw 12 Lip, 2012
Yarko napisał/a:
EVO
Anonymous - Czw 12 Lip, 2012 Dobra wyjaśnie-cel to szybkie auto dające frajde z jazdy,rwd lub awd.nie moze to byc torowa wydmuszka bo czasem ma słuzyc za dupowóz.Budżet to nieprzekraczalne chwilowo 28tys (zakładam ze auto około 25tys +ze 3 tysie na włożenie na początek).Szukam głownie M3 ale nie ma nic ciekawego i cięzko będzie w tych piniądzach,dlatego biore inne opcje pod uwage-starego Evo sie boje (awaryjność,koszta utrzymania,dostępność i ceny części),SI GT juz mi przeszło,podobnie nysa 200sx.Zastanawiam sie nad kupnem bumy 323ti (e36 compact),posmiganiem chwilowo seryjnym i zrobieniem zimą swapa silnika z m3.Ale chyba wszystko skonczy sie na dozbieraniu kasy i w przyszłym roku wycieczce do germani po m3
ps.pomyłka,wrzucałem jakiegos jdm-owego civa a nie tą integre
ps2.z3 jest pedalskie,chyba zeby z3 coupe ale tych mało i drogieYarko - Czw 12 Lip, 2012
rabarbar napisał/a:
Ale chyba wszystko skonczy sie na dozbieraniu kasy i w przyszłym roku wycieczce do germani po m3
słusznieKamill - Czw 12 Lip, 2012 Czemu 200 sx nie. Pytam bo nie znam i nie wiem.zefir - Czw 12 Lip, 2012 z autopsji koszty upalania bmw a nissana 14a to razy 2 lub 3 wiec nie polecam do upalania,
koszty dyfrów, pierdół, zawiasów, znikomy rynek czesci uzywanych i słaba dostępność częsci Kuner - Czw 12 Lip, 2012 http://moto.allegro.pl/bm...2482897491.htmlVlodarsky - Czw 12 Lip, 2012 http://otomoto.pl/citroen...-C25086913.html
Mój AX w nowej odsłonie znowu do sprzedania hahahahhaa ale fajnie, że on dalej jeździ Marek23 - Pią 13 Lip, 2012
mi napisał/a:
ooooojjj... Latałem z Integrą po torze nie dalej jak w poniedziałek i... Teges... Nie leje nawet MR2.
M - Pią 13 Lip, 2012
Marek23 napisał/a:
mi napisał/a:
ooooojjj... Latałem z Integrą po torze nie dalej jak w poniedziałek i... Teges... Nie leje nawet MR2.
a potem nastapily zmazy nocne Marek23 - Pią 13 Lip, 2012 Jeszcze trzeba by sprecyzować słowo tor