mi - Pią 13 Lip, 2012 nie czytałem niezależnej, nie jestem na bieżąco. Co się działo ciekawego? Streśćcie chociaż.Marek23 - Pią 13 Lip, 2012 Piszą,że masz grube doświadczenie w M3 i ogólnie w rwd.mi - Pią 13 Lip, 2012 Kurcze, Marku - jesteś taki mądry! Czemu mój pies nie może taki być?
Napisz proszę którego fragmentu moich poprzednich postów nie jesteś w stanie ogarnąć intelektualnie - spróbuję Ci pomóc.Marek23 - Pią 13 Lip, 2012 Mi, nie ma co tutaj dyskutować. Masz mr2 i twierdzisz,że jest tak samo lub nawe szybsza niż Integra. Dziękuję,nic już więcej nie musisz pisać.mi - Pią 13 Lip, 2012 Aaaaaaa, czyli bazujesz na swoim bogatym doświadczeniu i szerokiej wiedzy, pozwalającej Ci porównać prowadzenie i zachowanie na torze i mr2, i integry; podobnie jak M, który z kolei jest w stanie stwierdzić, że w naszych warunkach seryjna integra jedzie jak m3 e36. To wprost cudowne! Bo wiesz - gdybyście na przykład opierali się na "mądrościach internetowych", czy nawet wynikach obiektywnych porównań w zupełnie nieporównywalnych z naszymi warunkach - musiałbym Was wyśmiać, ale na szczęście tak nie jest. Uffff...Marek23 - Pią 13 Lip, 2012 Spoko, nie będę się kłócił, zgłebiaj dalej 5 zakrętów na Wyrazowie. PozdrawiamAnonymous - Pią 13 Lip, 2012 Marek-nie wiem czy mr2 jest szybsze od ITR,ale widziałem czasy z Kielc i mi jechal z nią równo,zreszta niewazne,nie jestem adwokatem Michała.Z emery miałem na początku niezły polew,fryzjerski wózek i tak dalej,ale pojezdziłem i zostalem przewieziony i zmieniłem zdanie- to auto naprawde fajnie jezdzi,zajebiscie skręca i ma swietna trakcje,na dobrej oponie mogłoby wyjasnic wiele forumowych upalatorówMarek23 - Pią 13 Lip, 2012 Nie twierdze,że mr2 jest wolne. Ale Integra jest szybsza. Przy tych mocach rwd nie ma aż takiej przewagi nad fwd, o ile wogle jakąś ma, chodzi mi o czasy. Poza tym wąskie zakrety typy Wyrazów czy karting w Kielcach to nie jedyny wykładnik, choć i tam Integra bedzie szybsza.. Last but not least. Co z tego,że mi jechał równo czy lepiej niż jakaś Integra. W Integrze ktoś słabo ogarniał.M - Pią 13 Lip, 2012 Marek - antifa jedzie Ci wpyerdolic Yarko - Pią 13 Lip, 2012 krótkie i kręte próby to nie do końca integrowskie klimaty, więc istnieje szansa że MR2 z dobrym kierownikiem sklepie ITR'a, natomiast ogólnie rzecz biorąc Integra jest szybsza, na Poznaniu różnica była by aż nadto widoczna, M3 E36 jest poza zasięgiem seryjnej IntegryM - Pią 13 Lip, 2012 Na poznaniu pewnie tak, na autostradzie jeszcze bardziej.Cartoon - Pią 13 Lip, 2012 http://allegro.pl/show_item.php?item=2350227229 opis...Mick - Pią 13 Lip, 2012 http://otomoto.pl/peugeot...-C24888034.html chyba były Przem_106 wóz Bart - Pią 13 Lip, 2012
Ryba napisał/a:
Bart napisał/a:
Ryba, miałem parę jtd i z żadnym nie było problemów.
ile nimi najechałeś byku ?
Mam nadzieję, że nie mówisz tutaj o salonowych dostawczakach.
Prawdę mówiąc nie miałem jeszcze własnego samochodu, opieram się na opinii taty i wujka Bogdana.Stf - Pią 13 Lip, 2012 rabarbar - bierz m3. żadnych wynalazków typu stare evo <5. jeśli nie przeszkadza Ci wygląd e36 na codzień to nie ma się nad czym zastanawiać - nawet poleciałbym po taką do UK.
co do itr vs mr2 - to osobiście wiedząc jak mnie teraz leje Wielki w 130 konnym lotusie elise na semislicku nie byłbym taki pewny czy itr będzie miał przewagę na wolnym krętym... predyspozycje kierowców będą decydujące raczej...