Misiek_lbn - Pon 29 Paź, 2007 albo Renie Grabowską
witam i ja :564:r26rulez - Pon 29 Paź, 2007 :DDDDAnonymous - Pon 29 Paź, 2007
sharxhunter napisał/a:
albo Renie Grabowską
witam i ja :564:
o fu rekin :563:
zegnam Marek23 - Pon 29 Paź, 2007
BaRtO_206GT napisał/a:
Bardzo chetnie bym sprawdzil jak szybkie jest Twoje auto i jak moj wolny parch wypada w porownaniu z taka Meganka :564:
Barto ma po prostu kompleksy, ze ja taka R26 klepnalem... Renia super, ale krolem hothatchy nie jest. Chyba jednak wole nowego sporta, jesli mowimy o brand new. Bo ze starych to i tak Willim sie najbardziej jaram...anjas - Pon 29 Paź, 2007
Marek23 napisał/a:
Chyba jednak wole nowego sporta
dziękuje BaRtO_206GT - Pon 29 Paź, 2007
Marek23 napisał/a:
Barto ma po prostu kompleksy, ze ja taka R26 klepnalem...
Mam kompleksy bo jeszcze nie mialem okazji zeby Ciebie klepnac slonko! :564: hehesaxorulez - Pon 29 Paź, 2007
Marek23 napisał/a:
Chyba jednak wole nowego sporta, jesli mowimy o brand new. Bo ze starych to i tak Willim sie najbardziej jaram...
Nie mozna porównywać nowego sporta z Meganą..
Mam wrażenie ze Hatche zaczynają się trochę rozdzielać na więksiejsze Meggi i troche mniejsze.Marek23 - Pon 29 Paź, 2007 W Lbn Best Lap brakuje Ci do mnie 3 i pół sekundy. Dużo ziom... A na prostce, o 100 zł? Wiesz, że ja tak lubię podsycać atmosferę...Gaydek - Pon 29 Paź, 2007 To załóż się o furę .BaRtO_206GT - Pon 29 Paź, 2007
Marek23 napisał/a:
W Lbn Best Lap brakuje Ci do mnie 3 i pół sekundy. Dużo ziom... A na prostce, o 100 zł? Wiesz, że ja tak lubię podsycać atmosferę...
Ziomus tylko nie wziales pod uwage jednej rzeczy, mianowicie takiej ze ja w lublinie mialem 140 koni i seryjny rozklekotany zawias
ja jestem biedny student, nie zakladam sie o kase heheh :564:FreeMan - Pon 29 Paź, 2007 ja rowniez Witam nowych. W szczegolnosci kolege z Teamu Renault Sport.FreeMan - Pon 29 Paź, 2007
Marek23 napisał/a:
W Lbn Best Lap brakuje Ci do mnie 3 i pół sekundy. Dużo ziom... A na prostce, o 100 zł? Wiesz, że ja tak lubię podsycać atmosferę...
Marku nie masz szans z Bartkiem na prostej. Wybacz....
Gaydek napisał/a:
To załóż się o furę .
adwokatow z glupimi pomyslami i podjudzaczy nam tu nie potrzeba... jak jestes taki madry to sam sie zaloz o fure ...Marek23 - Pon 29 Paź, 2007
Cytat:
To załóż się o furę
Ok.
Cytat:
Ziomus tylko nie wziales pod uwage jednej rzeczy, mianowicie takiej ze ja w lublinie mialem 140 koni i seryjny rozklekotany zawias
No to w maju zobaczymy ziombel... Myslę że 1.02 to luz, 1.01 realne.
:564: Barto, trzeba rozruszac to forum...Marek23 - Pon 29 Paź, 2007
Cytat:
Marku nie masz szans z Bartkiem na prostej. Wybacz....
Sorry, ziom, ale moje clio jest lżejsze od Twojego, więc nie widzę powodu byś mógł tak twierdzić.Gaydek - Pon 29 Paź, 2007
Marek23 napisał/a:
Cytat:
To załóż się o furę
Ok.
To mi się podoba.
:564:
FreeMan napisał/a:
Gaydek napisał/a:
To załóż się o furę .
adwokatow z glupimi pomyslami i podjudzaczy nam tu nie potrzeba... jak jestes taki madry to sam sie zaloz o fure ...
Chciałem sprawdzić Marka. Sam się nie zakładam, robie to dla zabawy a nie dla skalpów.