Bart - Śro 18 Cze, 2008 chciałem się pochwalić nowym (włoskim) nabytkiem
Trochę tak z dupy sobie skuter kupiłem - piaggio zip 50 2T, rok 2000. Po mieście powinien palić jakieś 6 razy mniej niż delta
Młody Papież - Śro 18 Cze, 2008
bart napisał/a:
piaggio zip 50 2T
...sie znaczy biturbo?fydi - Śro 18 Cze, 2008 kiedy go weźmiesz na hamownie? jak zakręty połyka?Młody Papież - Śro 18 Cze, 2008
fydi napisał/a:
połyka?
podobno takBart - Śro 18 Cze, 2008 2 turbiny, wiatr we włosach i insekty na zębach
Na hamowni nie byłem, wg producenta coś koło 4KM silniczek z siebie daje.
Szybkie zakręty to raczej domena samochodów, na skuterze może się to źle skończyć.
Teoretycznie wg. przepisów motorower (czyli np. mój skuter) powinien jeździć nie szybciej niż 45km/h, a w praktyce licznikowo idzie po płaskim w porywach do 70km/h.
Teraz będę wyrywał sztunie tekstem - choć lala, pośmigamy 60 na godzinę moim piadżdżio Niemy - Śro 18 Cze, 2008
bart napisał/a:
Na hamowni nie byłem, wg producenta coś koło 4KM silniczek z siebie daje.
Szybkie zakręty to raczej domena samochodów, na skuterze może się to źle skończyć.
Teoretycznie wg. przepisów motorower (czyli np. mój skuter) powinien jeździć nie szybciej niż 45km/h, a w praktyce licznikowo idzie po płaskim w porywach do 70km/h.
spoko, spoko sa takie zestawy powiekszajace pojemnosc za smieszna kase i wted bedzie jezdzic jak ta lala mi - Czw 19 Cze, 2008 4km to niedużo, ale możesz momentem jeździć - powinno być lepiej!Bart - Czw 19 Cze, 2008 Chłopaki - szybka akcja. Dziś w sklepach REPORTERA jest dobra obniżka - na hasło "reporteromania" cena spada o 70%. Właśnie wróciłem z zakupów, zajęły 5 reklamowek
ps. dla podejrzliwych - nie pracuję w marketingu firmy reporter Mick - Czw 19 Cze, 2008
bart napisał/a:
Chłopaki - szybka akcja. Dziś w sklepach REPORTERA jest dobra obniżka - na hasło "reporteromania" cena spada o 70%. Właśnie wróciłem z zakupów, zajęły 5 reklamowek
ps. dla podejrzliwych - nie pracuję w marketingu firmy reporter
szkoda, że nie w Tommim albo lacoste... nie sądze, że ktoś pójdzie do takiego sklepu dla niszy po zakupy...
żartowałem oczywiście Bart - Czw 19 Cze, 2008 jeśli mówimy o ubraniach - zapewne znacie firmę Summer-cha ( http://summer-cha.pl/ )pytanie skąd ta nazwa?
właściciele nazywają się Latocha
to nie żartKonradMK - Czw 19 Cze, 2008 a ja mam tydzień beja. po wczorajszych śmierdzących informatykach dziś przyszedł czas na żuli w KFC. Wpada dwóch ujebanych po pachy w ciuchach z czerwonego krzyża w wieku ok 25 lat, wyciągają ze śmietnika 2 kubki na napoje, elegancko myją je w umywalce i zasuwają po darmowy napój do dystrybutorka. obok kręci się też bej-babcia z wózkiem, stoi sobie przy dzwiach bo klima jest i co chwilę gada coś do siebie patrząc na zegarek że niby na kogoś czeka (chyba na straż miejską albo patrol markotu). w zasadzie nic mnie to nie obchodzi, jest gorąca więc babka się chłodzi za friko, ale jak takie beje chleją kilkadziesiąt litrów miesięcznie za darmo to potem ja płacę 16 zeta za zestaw w którym są połamane frytki, zimny twister z niedoważonym kurczakiem i piję rozwodnione ice tea... świat wschodzi na psyr26rulez - Czw 19 Cze, 2008 http://www.wyhacz.pl/Wyha..._silnikowi.htmlKonradMK - Czw 19 Cze, 2008 mam podobne doświadczenia, obecnie oleje są tak technologicznie odpracowane że pojęcie "przepracowanego oleju" stosuje już chyba tylko do barów wietnamskich Michał - Czw 19 Cze, 2008 Kondziu - Anonymous - Czw 19 Cze, 2008 kurwa mać .... mafia olejowa , bej-mafia dręcząca Konrada , co za świat ....
aramagedon jest blisko , nic tylko zostać terorystą samobójcą HHpułapka