To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

Chloru - Śro 12 Lut, 2014

Muzykant, pobierałem nauki u raściaka :faja:
M - Pon 24 Lut, 2014

Moto g zamówione ;D
KarQ - Pon 24 Lut, 2014

Ja już testuję. Zachowanie wydaje się ok, taki mniej więcej odpowiednich Nexusa 4, ale aparat straszna nędza.
M - Pon 24 Lut, 2014

Ja za wiele nie oczekuę za takie pieniądze. Przesiadam się z galaxy s więc będzie różnica.
:)
Jestem minimalistą

Kamill - Pon 24 Lut, 2014

Aparat taki sobie, trzeba w zasadzie włączyć lampę na stałe ;) Ja zainstalowałem sobie inna apke do robienia zdjęć i jest lepiej - jakaś pierwsza lepsza lepiej oceniona z play stora.
Jakościowo foty są może ciut gorsze niż w galaxy S+, ale za to nie trzeba czekać 5s za każdym razem az złapie ostrość xD

rasta - Wto 25 Lut, 2014

Aparat słaby, ale reszta kozak: szybkość, ekran, czas pracy na baterii no i cena. Oczywiście, że są lepsze urządzenia, tylko kosztują dwa lub trzy razy tyle.
Michał - Wto 25 Lut, 2014

np nowe galaxy s5

:rotfl:

PiTT - Wto 25 Lut, 2014

rewolucyjny!
:D

Michał - Wto 25 Lut, 2014

ta, wlasnie czytałem :rotfl: :rotfl:

PiTT - Wto 25 Lut, 2014

o fajnie, w zimie mozna szyby przecierac od srodka... jeszcze fajnie jakby mial skrobaczke z jednej strony
karoluPL - Wto 25 Lut, 2014

w sumie to by było amejzing, coś nowego, innowacyjnego..

A tak odbiegając od tematu, ostatnio strasznie mnie wkurza, ze telefon mi się rozładowywuje w najmniej oczekiwanym momencie, bo czasami zapomne go naładować przez noc, albo używam go nieustannie i pod wieczór pada, zanim zdążę dojechać do domu.

Stąd moje pytanie, miał ktoś doczynienie z jakąś ładowarką usb przenośną, tzn baterią usb, zewnętrzną do ładowania i moze coś polecic ? Nie chce kupic obudowy z tą baterią(bo z cienkiego ip 5 zrobi się grubość noki 3210)chcę po prostu cos uniwersalnego, w miarę małego, zeby w razie czego podładować gdziekolwiek baterię w telefonie lub inne małe urządzenie z usb.
Ktoś coś ?

zefir - Wto 25 Lut, 2014

na rynku jest cała gama powerbanków pod różne modele telefonów, różne rozmiary, nie wiem jak to wygląda tylko pod iphonem, a rozmiar przeważnie podyktowany jest pojemnością.
karoluPL - Wto 25 Lut, 2014

zefir, ale tak jak napisałem, wole kupić samego powerbanka z wyjsciem usb, a reszte załatwić krótkim kabelkiem od apple.

Bo najlepsze jest to, ze jak podłączysz jakiekolwiek nieoryginalne akcesorium pod złącze lightening, apple jebie po ekranie komunikatem, ze urządzenie niezgodne, bez certyfikatu i przykładowo może nie naładować telefonu, przez nieoryg kabel. potwierdzone info na moim iphone 5 :P

także wolę połączenie powerbank + krótki kabelek oem lightening apple. Tylko pytanie który, bo fakt, jest tego od groma.

edit: znalazłem screena za czasów jak sie iphone zachowuje w przypadku nieoryginalnego kabelka.

pomijam fakt, ze oryginalny kabelek kosztuje 79zł i psuje się w pół roku, także tu apple dao dupy. :wall:

rasta - Wto 25 Lut, 2014

Raczej wie co robi :
Kenet - Wto 25 Lut, 2014

karoluPL napisał/a:
miał ktoś doczynienie z jakąś ładowarką usb przenośną, tzn baterią usb, zewnętrzną do ładowania i moze coś polecic ?

Ponieważ nie mam póki co gniazda zapalniczki w BMW to na upalanie zawsze zabieram DC-16 Nokii. Robi robotę i mogę polecić.

2200 mAh