Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
anjas - Wto 22 Kwi, 2014 Yaris TS?Święty - Wto 22 Kwi, 2014 jaris... nie kupuje samochodu dla żony Konrad - Śro 23 Kwi, 2014 To żeby się utrzymać na tym forum został Ci tylko Focus I 2.0 3drzwiowy w wersji trend Kamill - Śro 23 Kwi, 2014 Trend nie trend, ale wkładasz carbą lorejn i można zaskoczyć rajdówkę na sekwie.Święty - Śro 23 Kwi, 2014 jeździłem fokusem... nie wiem jak w 3d 2.0, ale w 1.8 TDCI to fotele można porównać do taboretu
a miałem kupić mały samochód do miasta zresztą to ma mało kuni jak na 2.0... w v40 mam więcej.
to co... może następny typ to astra II 2.0
Chwilę zastanawiałem się nad saxo vts, ale wózki w tesco są większe...arssss - Śro 23 Kwi, 2014 Święty, w saxo jest całkiem sporo miejsca w środku Janusz - Śro 23 Kwi, 2014
Cytat:
Audi idzie pod młotek i w zamian chce sobie kupić jakieś mniejsze wozidło (nie koniecznie wolniejsze)
i nic rozsądniejszego od A3 1.8T nie znalazłem,
auto do 1.8, 3D, 8tys zł.
wiec tak, no silnik ma ogromny potencjał jeśli chodzi o dłubanie tego, konstruckcja stosunkowo stara, ale to akurat dobrze bo sprawdzona, wytrzymuje wiele i nie jest żadna zagadka, znajdziesz milion sprawdzonych przepisów na wydłubanie tego w należyty sposób. Tutaj na forum STF męczył kiedyś golfa z takim silnikiem.
Niestety problem z tym audi jest taki ze to straszny kanapowóz w seri... bo z założenia nie miałbyc to zaden usportowiony wózek na zakupy jak, np saxo, vti, sport itp, tylko zwykłe a3 z silnikiem 1.8T. Dlatego moim zdaniem bez sensu sie pchać w cos takiego... bo będzie u mnie tak jak gdy ja miałem focusa 2.0 3d trend... niby to w sumie najlepszy wóz do upalania.... tyle ze seryjnie to zwykły dupowóz, a żeby sie to do czegoś nadawało trzeba włożyc wielki worek kasy...
lepiej kup sobie coś co choć troche Cie wytrzepie na dziurach, i bedzie miało jakieś śmieszne znaczki dajace +50 na forum do lansu Bart - Śro 23 Kwi, 2014
Janusz napisał/a:
bedzie miało jakieś śmieszne znaczki dajace +50 na forum do lansu
znaczki dające +50 na tym forum to np. "kombi", "tdi", "skoda"... takie czasy, co zrobisz leszq - Śro 23 Kwi, 2014 Znajomy niedawno sprzedał takie audi. Z tego co pamiętam to paliło to sporo (zwłaszcza w zimie), do tego przepustnica była na lince dlatego np. Compsport nie podjął się grzebania w mapie auta. Na czy-cztery objechałem go strasznie, mimo że miał tam chyba 170 kuni. Do tego za 8tys to raczej nie będzie super egzemplarz. To auto znajomego było w średnim już stanie i poszło chyba za więcej a to 97 albo 99 rok.Michał - Śro 23 Kwi, 2014
Bart napisał/a:
Janusz napisał/a:
bedzie miało jakieś śmieszne znaczki dajace +50 na forum do lansu
Chciałoby się komuś podjechać i obejrzeć to cudo motoryzacji ?
(Odwdzięczę się jakąś flaszką)
koma600 - Śro 23 Kwi, 2014 clio spoko fura was79 - Śro 23 Kwi, 2014 Ale iveco maja podobno drogie części i się sypią. Prawda to Bart?Walle - Śro 23 Kwi, 2014 a jak się ogląda takie auto?Jakarti - Śro 23 Kwi, 2014 widac, ze po UPS