radom tak jak ostatnim razem na wigilii dla ubogich i bezdomnych pokazał klasę
na schab, to sie bardziej rzucili, niż na zbyszko
radomska bojówka emerytów i rencistów nie śpi i czuwa Jakarti - Czw 14 Mar, 2013 prawda jest taka ze wszzedzie wygladaloby to tak samo.. co tylko swiadczy o tym, ze spoleczenstwo nadal jest biedne..Mrozu - Czw 14 Mar, 2013
Jakarti napisał/a:
prawda jest taka ze wszzedzie wygladaloby to tak samo.. co tylko swiadczy o tym, ze spoleczenstwo nadal jest biedne..
Ja jestem biedny a bym się nie rzucił M - Czw 14 Mar, 2013 To są głównie starzy ludzie przyzwyczajeni że za komuny nic nie było i się stało długo pod sklepem i czekało na hasło że "coś rzucą". Teraz są szczęśliwi bo mogą wrócić do starych czasów i znów poczuć się ważni i potrzebni - poczuć że żyją pełnią życia, jak kiedyś za komuny.
Jak dla mnie to niech sobie chodzą na takie spędy i przepychanki, ja się z tego nie śmieję - patrzę na to jak na zjawisko społeczne, choć trzeba powiedzieć że dość irracjonalne.Jakarti - Czw 14 Mar, 2013
Mrozu napisał/a:
Ja jestem biedny a bym się nie rzucił
widocznie roznica w cenie nie jest dla Ciebei az tak atrakcyjna jak dla tych ludzi.
mozliwe, ze czesc tych ludzi robi to dla sportu (oczywiscie zart), czesc moze z ... zachlannosci ale zakladam, ze wiekszosc zachowuje sie tak bo po prostu potrzebuja oszczedzic / zarobic / skorzystac na roznicy ceny.Kenet - Czw 14 Mar, 2013
Jakarti napisał/a:
prawda jest taka ze wszzedzie wygladaloby to tak samo.. co tylko swiadczy o tym, ze spoleczenstwo nadal jest biedne..
+1
Teraz w Europlexie zamykają Bomi i jest wyprzedaż : -30% na cały asortyment. Też jest wesoło postać w kolejce i popatrzeć/posłuchać co się dzieje. Ceny po rabacie takie jak u mnie w Leclercu i Lidlu na Bielanach na codzień dzik - Czw 14 Mar, 2013
Jakarti napisał/a:
To o tym nie świadczy, biedni nie rzucają się na telewizory a są takie imprezy.Jakarti - Czw 14 Mar, 2013 nie rozumiem.. rozwinM - Czw 14 Mar, 2013 Szczególnie że o telewizory i lapki - na filmikach wojna jest na początku...Jakarti - Czw 14 Mar, 2013
dzik napisał/a:
biedni nie rzucają się na telewizory a są takie imprezy
nie wiem czy dobrze rozumiem..
na promo tv czy lapka zeby przyciac na nim ok 1k moze sobie pozwolic ktos kto ma wolne pare tysi, czy mi sie wydaje?
biedny chyba ten co oszczedza na podst. produktach a nie korzysta z promocji produktu, ktory kosztuje wiecej niz srednie, miesięczne zarobki w PL
* ale może źle zrozumialem Anonymous - Czw 14 Mar, 2013 Fajnie zrealizowane:
dzik - Czw 14 Mar, 2013
Jakarti napisał/a:
biedny chyba ten co oszczedza na podst. produktach a nie korzysta z promocji produktu, ktory kosztuje wiecej niz srednie, miesięczne zarobki w PL
* ale może źle zrozumialem
Gdyby to była kolejka biednych to nie byłoby tłumu na parkingu. Jak komuś brakuje $$ na mięso to nie marnuje kasy na paliwo, nie ma nawet samochodu.
Dobra jest kampania jednego z banków "tyle oszczędziłeś ile masz na koncie", niestety wiele osób widząc obniżkę ceny telewizora z 2000 na 1500 "oszczędza 500" i się tym cieszy kupując TV o którym wczoraj nawet nie myśleli.
Przez lata zmieniła się u nas bardzo definicja słowa "bieda", wystarczy pooglądać reportaże o "biednych" kręconych w ich mieszkaniach z nowymi meblami.Bonczek - Pią 15 Mar, 2013
AleX_R53 napisał/a:
Fajnie zrealizowane:
Dobre, powoli kończą się pomysły kosmita - Pią 15 Mar, 2013 Czy jest ktoś na forum, kto mógłby pomóc w ogarnięciu paru części z jakimś rabatem ? Potrzebuję kupić parę gratów do VWarssss - Sob 16 Mar, 2013 http://fakty.interia.pl/s...-rza,nId,943444 fake?