widze,widze
jutro lece do szwecji,wracam ze tydz z hakiem,jesli jeszcze będzie to jade je oblukac,tylko zastanawia mnie dlaczego tak tanio,zna ktoś kogoś z rally technologi ??
Darek Twardzik z tego co kojarzę to osoba, która zajmuje się blacharką i to w firmie która jest podwykonawcą Rallytechnology, a zna go na pewno ŁukaszS3 bo to oni przekładali jego Evo Misiek_lbn - Śro 18 Lip, 2012
rabarbar napisał/a:
widze,widze
jutro lece do szwecji,wracam ze tydz z hakiem,jesli jeszcze będzie to jade je oblukac,tylko zastanawia mnie dlaczego tak tanio,zna ktoś kogoś z rally technologi ??
bierz, jak uznasz że jednak wolisz mocnym rwdkiem polatać, to się zamienimy KarQ - Śro 18 Lip, 2012 A Ty przemalowałeś czy zamieniłeś? Kierownik z lewej czy prawej?Yarko - Śro 18 Lip, 2012 martin.h, jak z częściami do evo 3,4 ?martin.h - Śro 18 Lip, 2012
Yarko napisał/a:
martin.h, jak z częściami do evo 3,4 ?
Nigdy nie sprawdzałem, ale większość rzeczy powinna być dostępna, jak nie w Holandii to w Japonii i oczywiście za odpowiedni $. Choć zdziwiłem się ostatnio gdy chciałem sprawdzić dostępność obudowy rozrządu do Pajero 2007r. i okazało się, że część jest niedostępna. Także tutaj w przypadku jakiś nietypowych części może być podobnie.Cartoon - Śro 18 Lip, 2012 Gdyby ktoś słyszał o jakimś godnym uwagi hh na sprzedaż (za 5-6k pln) to proszę o cynk... przeglądanie allegro mnie już dobija Mick - Śro 18 Lip, 2012
Cartoon napisał/a:
Gdyby ktoś słyszał o jakimś godnym uwagi hh na sprzedaż (za 5-6k pln) to proszę o cynk... przeglądanie allegro mnie już dobija
jest jakaś 205 na allegro przygotowana do startów w RPP z silnikiem 1.6 GTI - może warto?KarQ - Śro 18 Lip, 2012 Kup sobie skuter. Ja nie żałuję Bonczek - Śro 18 Lip, 2012 Ja też nie - jaki masz KarQ? KarQ - Śro 18 Lip, 2012 Postawiłem na tajwańską myśl techniczną:
Kymco Xciting 250Cartoon - Śro 18 Lip, 2012 zacytuję Dżona ... "po latach doświadczenia moge powiedzieć, że 205tki to BARDZO kapryśne samochody" a ta z allegro dodatkowo wygląda na mocno zmęczoną życiem
editL:
a skuter jest mi zbędny -pracuję z dziewczyną w jednej firmie, więc do dojazdu do pracy i tak potrzebuję samochodu KarQ - Śro 18 Lip, 2012 Ja akurat nie używam na dojazdy do pracy. Ale jak wrócę to sobie lubię wsiąść i ruszyć gdzieś w stronę kampinosu.
Kartón, ja odpuściłbym hh w tym budżecie. Nic mi nie przychodzi do głowy co będzie w znośnym stanie. Wchodziłbym w e30 - bo jest szansa kupić coś sensownego, a najbardziej pochyliłbym się na Audi B3Q bo idzie jesień i zima Cartoon - Śro 18 Lip, 2012 lepiej byś na rower wsiadł