To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Jakarti - Nie 17 Mar, 2013

widocznie Cie nie lubi :D
Anonymous - Nie 17 Mar, 2013

M napisał/a:
Alex.
Może w końcu przestaniesz byc moim antyklakierem i zaczniesz wypowiadać się w swoim imieniu?
To się robi wręcz żalosne...

Nie :)
Staram się chłodno komentować różne rzeczy. Kompletnie bez szydery. Tak jak to widzę.

Bart - Nie 17 Mar, 2013

Obiektywnie ("zza bariery") komentuje tylko M!
mi - Nie 17 Mar, 2013

eeeejjj, a nie "zza barykady"?
Bart - Nie 17 Mar, 2013

W każdym razie - obiektywnie ;D
M - Nie 17 Mar, 2013

O widzę że kasztanowa koalicja zabrała głos :rotfl:

Alex - to nie wyglada obiektywnie, raczej jak ciągłe czepianie się mnie i płacz.

M napisał/a:
ciągłe czepianie się mnie i płacz.

Jak nie masz racji (lub mam inne zdanie) to się "czepiam", nie moja wina, że ten stan powtarza się tak często :*

I to chyba nie ja "płaczę" skoro to Ty piszesz, żebym Ci odpuścił :]

Fajnie niedziele od rana spędzacie :rotfl:

Czesio napisał/a:

Chcialbys sie pewnie ZAMIENIC? ;)

AleX_R53 napisał/a:
Czesio napisał/a:

Chcialbys sie pewnie ZAMIENIC? ;)

PISałem dziś w Sb od ponad roku się nie zamieniłem wszystkie ostatnie auta były kupione za hajs , który musi się zgadzać :D

GeKo - Nie 17 Mar, 2013

M napisał/a:
Alex - to nie wyglada obiektywnie, raczej jak ciągłe czepianie się mnie i płacz.

M, Alex ma rację. Z Twoich wypowiedzi jasno wynika, że leki dla dzieci, ubranka i i milion rzeczy chciałbyś bez podatków a najlepiej żeby państwo do tego dopłacało (bo w Anglii dopłaca), ale dochodowego to już płacić nie chcesz, bo to okradanie obywatela.

Mnie się też milion różnych podatków i obecna sytuacja nie podoba jaką mamy w Polsce i wkurza, ale staram się obiektywnie na to patrzeć.

M - Nie 17 Mar, 2013

GeKo napisał/a:
M, Alex ma rację. Z Twoich wypowiedzi jasno wynika, że leki dla dzieci, ubranka i i milion rzeczy chciałbyś bez podatków a najlepiej żeby państwo do tego dopłacało (bo w Anglii dopłaca), ale dochodowego to już płacić nie chcesz, bo to okradanie obywatela.

Absolutnie tak nie uważam, to jakieś nieporozumienie. Ja nic nie chce od państwa oprócz wojska i policji. Za wszystko chcę płacić sam i płacę, brzydzę się socjalem ponieważ rujnuje całą wolę pracy u ludzi. Dochodowy jest niesprawiedliwy bo nierób na socjalu go nie płaci wcale, a ten który robi jak wół po godzinach płaci go więcej i więcej.
Tak sposób myślenia potrzebuje zrewidowania roli Państwa w naszym życiu.
Wszystko jasne?

anjas - Nie 17 Mar, 2013

M napisał/a:
Ja nic nie chce od państwa oprócz wojska i policji. Za wszystko chcę płacić sam i płacę

Maćku, można to zrozumieć tak, że sam płacisz za oświetlenie dróg, pełną opłatę za przedszkole/szkołę/studia, w razie poważniejszych problemów zdrowotnych czy operacji (odpukać) sam chciałbyś płacić setki tysięcy złotych za szpital, sam płacisz za drogi, za odśnieżanie w zimie i za straż pożarną, gdyby (znów odpukać) zapaliło Ci się mieszkanie... Sam też płaciłeś pełne koszty porodów Twoich dzieci, za swoje studia i za wiele innych rzeczy.

Ja również jestem za możliwie najniższymi podatkami ale trzeba zdawać sobie sprawę z tego jak dużo z tego co płacimy w jakiejś formie do nas wraca.

PiTT - Nie 17 Mar, 2013

ni chu yaaa
zamykam!
:rotfl:

M - Nie 17 Mar, 2013

20 linijek poszło w PZD...