anjas - Nie 17 Mar, 2013 streść dzik - Nie 17 Mar, 2013
M napisał/a:
Absolutnie tak nie uważam, to jakieś nieporozumienie. Ja nic nie chce od państwa oprócz wojska i policji. Za wszystko chcę płacić sam i płacę, brzydzę się socjalem ponieważ rujnuje całą wolę pracy u ludzi. Dochodowy jest niesprawiedliwy bo nierób na socjalu go nie płaci wcale, a ten który robi jak wół po godzinach płaci go więcej i więcej.
Tak sposób myślenia potrzebuje zrewidowania roli Państwa w naszym życiu.
Wszystko jasne?
Zapłacisz za dziury w drodze?
Jak (odpukać) staniesz się niezdolny do pracy opłacisz szkołę dla dzieci i szpital na swoją rehabilitację?GeKo - Nie 17 Mar, 2013 M, Da się coś zrobić żeby nie zamykało sesji. Już nie raz skrobnąłem kilka linijek a potem sesja wygasła odświeżyłem i dupa zniknęło Pirania - Nie 17 Mar, 2013 http://tvnwarszawa.tvn24....yjne,80207.html
czemu Stefan nie dal cynku, że jest nocne ściganie M - Pon 18 Mar, 2013
dzik napisał/a:
M napisał/a:
Absolutnie tak nie uważam, to jakieś nieporozumienie. Ja nic nie chce od państwa oprócz wojska i policji. Za wszystko chcę płacić sam i płacę, brzydzę się socjalem ponieważ rujnuje całą wolę pracy u ludzi. Dochodowy jest niesprawiedliwy bo nierób na socjalu go nie płaci wcale, a ten który robi jak wół po godzinach płaci go więcej i więcej.
Tak sposób myślenia potrzebuje zrewidowania roli Państwa w naszym życiu.
Wszystko jasne?
Zapłacisz za dziury w drodze?
Jak (odpukać) staniesz się niezdolny do pracy opłacisz szkołę dla dzieci i szpital na swoją rehabilitację?
Proponuje jeszcze raz sylaba po sylabie przeczytac i nie opluwac monitora.was79 - Pon 18 Mar, 2013
Cytat:
Dostaliśmy informację od mieszkańców, że w miejscowości Brwinów
Anjas ich podpyerdolił anjas - Pon 18 Mar, 2013
was79 napisał/a:
Anjas ich podpyerdolił
a co mi bedą chooye pod oknami strzelać z wyfuków was79 - Pon 18 Mar, 2013
Rano na kacu wzywał go, żądając "actimelka" i krzycząc: "Bądź moim actimelkiem!".
Bart - Pon 18 Mar, 2013 http://img.sadistic.pl/pics/71d8d810f84f.jpgB-Rey - Pon 18 Mar, 2013 Może być ciekawie Anonymous - Pon 18 Mar, 2013 Nic nowego,o wyczynach Głodzia to juz sie mówiło jak był tym księdzem od wojskaM - Pon 18 Mar, 2013
Rano na kacu wzywał go, żądając "actimelka" i krzycząc: "Bądź moim actimelkiem!".
Przy okazji bierzmowania (przez Głodzia) - moja babcia sprzedała mi urban story że cytowany ostro chleje i baletuje z kobietami, jak pije wódkę to odwraca Jezusa na krzyżu (który mu wisi na szyi) do siebie żeby nie patrzył jak pije wódkę.PGmaster - Pon 18 Mar, 2013
B-Rey napisał/a:
Może być ciekawie
Ogladalem jakos wczoraj czy przedwczoraj i nawet spoko. Ale za duzo wulgaryzmow i przelaczylem ostatecznie.Michał - Pon 18 Mar, 2013 POLISZ ROŁD TRAKERS
Franek - Pon 18 Mar, 2013 Konwój spoko, oglądałem wczoraj.
Rzeczywiście siarczyste teksty, ale samo w sobie ciekawe.
Na pewno lepsze od hamerykańskiej wersji gdzie przez 60 min wszyscy zastanawiają się czy lód wytrzyma.