arssss - Wto 19 Mar, 2013 No i teraz startują za nimi dopiero Młody Papież - Wto 19 Mar, 2013
anjas napisał/a:
was79 napisał/a:
Cytat:
Dostaliśmy informację od mieszkańców, że w miejscowości Brwinów
Anjas ich podpyerdolił
o karwa, jeśli tak wyglądały te "spoty" to dobrze, że towarzystwo rozgonili...
P.S. Polder daje rade.
ok 1:30 gość Vectrą daje rade! Michał - Wto 19 Mar, 2013 Mucha - Wto 19 Mar, 2013 No gośc Vectrą to dopiero daje radę .... co za bzdura PieQt - Śro 20 Mar, 2013
anjas napisał/a:
was79 napisał/a:
Cytat:
Dostaliśmy informację od mieszkańców, że w miejscowości Brwinów
Anjas ich podpyerdolił
o karwa, jeśli tak wyglądały te "spoty" to dobrze, że towarzystwo rozgonili...
P.S. Polder daje rade.
normalnie wczesny ursus. w zadnej innej miejsowce nie bylo takiego zestawienia sprzetu i performance, tylko ze wczesny ursus to 2000/2001 Michał - Śro 20 Mar, 2013
Cytat:
normalnie wczesny ursus
wypraszam sobie karoluPL - Śro 20 Mar, 2013
na nurburgringu miał być pierwszy wyścig w tym sezonie, ale aktualna pogoda ma inne zdanie na ten temat Kamill - Śro 20 Mar, 2013 Pochwalę się.
Byłem ostatnio moim dieslem na dekarbonizacji ukladu paliwowo wtryskowego.
Wykonują tą usługę na urządzeniu liqui moly Jet Clean Tronic .
Urządzenie wygląda jak to do napełniania klimy. Podłącza się przy filtrze paliwa, czy gdzie kto ma złączki. Pompuje do paliwa lub zamiast tego jakiś płyn czyszczący na pracującym silniku. Trwa to pompowanie ok 35min + podłączanie i rozłączanie.
Czyści cały układ + wtryski + komorę spalania.
Ibiza ma 190tys przelotu, w tą zimę juz zaczęła trochę głośniej i ostrzej chodzić, czuć było czasami że nie reaguje tak płynnie na pedał gazu jak kiedyś. Problemów takich realnych nie było, tylko moje fanaberie, ale 180zł to sobie pojechałem
Efekty, silnik cichszy, równiej pracuje, nie klekocze tak, nie wiem czy sie reakcja na gaz poprawiła, jeżeli już to nieznacznie, ale na pewno kultura pracy jest lepsza. Ja z efektów jestem zadowolony, od razu po już było czuć różnice, a później po 2 dniach jazdy jeszcze się wyciszył. Przy pelnym bucie 0 kopcenia, wcześniej potrafił jakaś mgiełkę zostawić i poprawił się góra obrotów, czuć że dłużej ciągnie. Przy pałowaniu dźwięk jest milszy dla ucha, nie ma się wrażenia zarzynania silnika.
Podobno w autach które ganiają na gazie sporo daje, jak się pojawiają problemy z jazdą na benzynie.
Musze jeszcze zajrzeć do EGR-a czy jest czysto, do tego walnę płukankę silnika i jestem gotowy na przyjęcie wiosny, silnik posprzątany was79 - Śro 20 Mar, 2013 Ed China w którymś odcinku to robił i efekty było widać na składzie spalinkamil - Śro 20 Mar, 2013 robił to na Jaguarze XK . Kamil jaki koszt i gdzie to robią .
Jeżdzę na LPG i byłbym zainteresowany przed zrobieniem przeglądu i regulacji instalacjiKamill - Śro 20 Mar, 2013
kamil napisał/a:
robił to na Jaguarze XK . Kamil jaki koszt i gdzie to robią .
Jeżdzę na LPG i byłbym zainteresowany przed zrobieniem przeglądu i regulacji instalacji
Koszt tak jak pisałem 179,- z FV. Feu vert, ja robiłem przy reducie na jerozolimskich.Anonymous - Śro 20 Mar, 2013 Kamill, a sprawdziłes te korekcje na wtryskach??M - Śro 20 Mar, 2013 Anonymous - Śro 20 Mar, 2013 Anonymous - Śro 20 Mar, 2013