PiTT - Śro 20 Mar, 2013 wiadomo co się dzieje z Martinem?
pomyslalem o nim podczas czytania tego art.
http://nasygnale.pl/marty...064&kat=1025343 arssss - Śro 20 Mar, 2013 Jem teraz jakie to jest zajebiście dobra czekolada dwie tabliczki zeżarte raz za razem Kamill - Śro 20 Mar, 2013
rabarbar napisał/a:
Kamill, a sprawdziłes te korekcje na wtryskach??
Nie, bo nie mogę znaleźć OBD karoluPL - Śro 20 Mar, 2013 ej, a oprócz tego, ze nie da sie zarejestrować na forum,
to o co z tym chodzi ?
Anonymous - Śro 20 Mar, 2013 no bedziesz miał co czytac M - Śro 20 Mar, 2013 Pisałeś że sprzedajesz jakieś slicki? To teraz się nie dziw...kosmita - Śro 20 Mar, 2013 albo obiecywał wysłać zdjęcia siostry na pwBarejka - Śro 20 Mar, 2013 ciakawe ktory wielbiciel wyslal Ci tyle walentynek? karoluPL - Śro 20 Mar, 2013 słodka tajemnica
i to jest biznes, a nie jakieś sranie w banie - hajtechy.Jakarti - Czw 21 Mar, 2013 widziałem to..
jak doczytałem do grabienia liści za 1500zł to stwierdziłem, że albo typ ma mega talent do znajdowania ludzi / okazji albo ma talent pisarski Barejka - Czw 21 Mar, 2013 to jakies fejkowe jest kiedys wywiozlem uzbierane puszki po piwie , liczylem na kokosy, ale ponad 50 trzeba na 1kg liczac razy 4zl/kg, sam weekend czyli 8 dni zeby zarobic 1500zl musialby zbierac okolo 2.5tys puszek dziennie, jak wielka dyskoteka musialaby byc zeby tyle na niej wypic Walle - Pią 22 Mar, 2013
i to jest biznes, a nie jakieś sranie w banie - hajtechy.
Zgadzam się, choć moim skromnym zdaniem kwoty i teksty moooocno podkolorowane.
Teść ma firmę, małą, robi wykończenia, remonty, wszelkie rzeczy, łącznie z kierownictwem większych robót, ma markę, doradza, jest uczciwy..... Ale nie kasuje kilkunastu kawałków w miesiącu i nie pracuje 3-4 dni w tygodniu, a 6-7.....
Zejdźmy na ziemię. Choć szczerze w sumie zazdroszczę.... Gość, który jeździ na koparce i równał mi działkę - ma się finansowo dużo lepiej ode mnie. Więc coś w tym jest.anjas - Pią 22 Mar, 2013 prawo rynku, za dużo menedżerów a za mało "heńków" do zwykłej roboty. Dlatego "heniek" zarabia sporo.
Za chwilę robię remont domu. Za robociznę bulę tyle, że gdybym potrafił to chyba wziąłbym urlop bezpłatny i własnoręcznie pierdyknął ten remont M - Pią 22 Mar, 2013 Google dla Martina http://www.masswerk.at/google60/