nigdy do mnie nie trafiały te pojazdy integra niby podobna, ale w porównaniu z tym jest niebo a ziemiaB-Rey - Pią 10 Sie, 2012
filomatic napisał/a:
nigdy do mnie nie trafiały te pojazdy integra niby podobna, ale w porównaniu z tym jest niebo a ziemia
W sensie, że ITR lepsza?PiTT - Pią 10 Sie, 2012 cenowo też się różnią filomatic - Pią 10 Sie, 2012
B-Rey napisał/a:
filomatic napisał/a:
nigdy do mnie nie trafiały te pojazdy integra niby podobna, ale w porównaniu z tym jest niebo a ziemia
W sensie, że ITR lepsza?
zdecydowanie Maciusiowy - Pią 10 Sie, 2012
Niemy napisał/a:
http://home.mobile.de/ABED-HAMMO#des_163921204
czytałem, że te rx-8 to zuo...kiedyś byłem na kupnie, ale odstraszyła mnie ilość silników, które już po ok. 50tyś.km nie trzymały szczelności (to chyba jednak wciąż niedoskonała technologia).MoRToN - Pią 10 Sie, 2012 To jest auto w style jeb.ać biede. Silnik max 80tys i generalka.Maciusiowy - Pią 10 Sie, 2012
Ciekawa, to jest silnik 2,8 rozwiercony przez alpine do 3.2.zefir - Pią 10 Sie, 2012
MoRToN napisał/a:
To jest auto w style jeb.ać biede. Silnik max 80tys i generalka.
kwestia dobrego serwisu, niestety w Polsce podobno do konca i sensownie ogarniaja to dwie osoby w naszym kraju, znajomy ma rx-8 i 7, rx-8 ma 130k przelotu i auto smiga jak nowe, ale niestety sa to bardzo drogie zabawki ;(