Marku nie masz szans z Bartkiem na prostej. Wybacz....
Sorry, ziom, ale moje clio jest lżejsze od Twojego, więc nie widzę powodu byś mógł tak twierdzić.
ale bartka 3ka, bez walka cie zniszczy... no ale mozesz miec na tan temat swoje zdanie.BaRtO_206GT - Pon 29 Paź, 2007 To moze ja sie wypowiem wydaje mi sie ze na chwile obecna z Markiem moze byc rowno albo minimalnie Marek przede mna. Ale na wiosne na prostej nie masz szans, przykro mi ziom :564:BaRtO_206GT - Pon 29 Paź, 2007 Panowie ale nie ma sie co spinac! to TYLKO PEUGEOT!! Ktory ma katalogowo 135 koni w serii heheh :564:Marek23 - Pon 29 Paź, 2007
FreeMan napisał/a:
ale bartka 3ka, bez walka cie zniszczy... no ale mozesz miec na tan temat swoje zdanie.
Sorry, Freeman z całym szacunkiem, ale nie wierzę w to... Za bardzo tą Megi pojechałem, żeby w to uwierzyć. Wałek i tak wkładam, ale bez tego i tak bym puga klepnął. Ale oczywiście to na razie dywagacje. Przy okazji LBN w maju można sprawdzić, przegrany chapie kule. Freeman :564: i tak jesteśmy w jednym teamie i wiadomo, który team na torze rządzi...FreeMan - Pon 29 Paź, 2007
BaRtO_206GT napisał/a:
To moze ja sie wypowiem wydaje mi sie ze na chwile obecna z Markiem moze byc rowno albo minimalnie Marek przede mna. Ale na wiosne na prostej nie masz szans, przykro mi ziom :564:
Ziom, obydwaj wiemy, ze podpuszczasz Marka. Wiemy co bylo jak nie umiales startowac a ja bylem na takim setupie jak Marek... 3ka mnie dochodziles bez problemu.
Marek23 napisał/a:
FreeMan napisał/a:
ale bartka 3ka, bez walka cie zniszczy... no ale mozesz miec na tan temat swoje zdanie.
Sorry, Freeman z całym szacunkiem, ale nie wierzę w to... Za bardzo tą Megi pojechałem, żeby w to uwierzyć. Wałek i tak wkładam, ale bez tego i tak bym puga klepnął. Ale oczywiście to na razie dywagacje. Przy okazji LBN w maju można sprawdzić, przegrany chapie kule. Freeman :564: i tak jesteśmy w jednym teamie i wiadomo, który team na torze rządzi...
To jest bezdyskusyjne. A co do Lublinanext yaer to nasze Clio nie beda sie wogole roznily... Mecze Łukania o zawias D2Racing Marek23 - Pon 29 Paź, 2007
BaRtO_206GT napisał/a:
Ale na wiosne na prostej nie masz szans, przykro mi ziom
Ja na wiosne mam wałek i dolot... Ale też może klatke, więc może być ciekawie.., Szczerze to i tak znacie moje zdanie na temat 400m, ale chetnie sie sprawdze.
Co wkladasz Barto?
FreeMan napisał/a:
bylem na takim setupie jak Marek...
Waga nie...BaRtO_206GT - Pon 29 Paź, 2007
Marek23 napisał/a:
BaRtO_206GT napisał/a:
Ale na wiosne na prostej nie masz szans, przykro mi ziom
Ja na wiosne mam wałek i dolot... Ale też może klatke, więc może być ciekawie.., Szczerze to i tak znacie moje zdanie na temat 400m, ale chetnie sie sprawdze.
Co wkladasz Barto?
narazie nie chce zdradzic zeby nie zapeszac napewno bedzie krotkie przelozenie glowne, spiek, lekkie kolo, wszystko wywazone.. co do reszty to ciiii :564:Marek23 - Pon 29 Paź, 2007
BaRtO_206GT napisał/a:
narazie nie chce zdradzic zeby nie zapeszac napewno bedzie krotkie przelozenie glowne, spiek, lekkie kolo, wszystko wywazone.. co do reszty to ciiii :564:
Ej, stary tylko nie rozwalaj akcjami typu Zowa, że nie powiem co mam, bo to jest smutne...
Tak czy owak na torze będziesz musiał się pomęczyć, a krótk skrzynka może Ci jeszcze utrudnić jazdę(trakcja na dwójce)saxorulez - Pon 29 Paź, 2007 jak sie chłopcy spieli..
nie zapominajcie że TU SIE WITAMY
macie cały sezon zimowy żeby sie przygotować..
Powodzenia BaRtO_206GT - Pon 29 Paź, 2007 Ale to nei o to chodzi ze to jest jakas tajemnica poprostu nie chce mowic ze zrobie to to to i to a potem sie okaze ze praktycznie nic z tego nei zrobie. To co napsialem to sa rzeczy ktore zrobie na bank. Nad reszta jeszcze sie zastanawiam jak to dobrze zaplanowac.qbus - Pon 29 Paź, 2007
Cytat:
Ej, stary tylko nie rozwalaj akcjami typu Zowa, że nie powiem co mam...
W sezonie zimowym się tym bardziej upala, białe rządzi... Z barto luz, po prostu nie wierzę, że 206 jest takie szybkie. Ale tak to jest z 400, więc zobaczymy.
Witam kolegę z Megany, niezłe autko, zrób program i klepnij Barto, bo sam mam daleko do Wawy...saxorulez - Pon 29 Paź, 2007 Aha.. to witamy w świecie 16 nowych zaworów...
Skończcie z OT proszęk-mart - Pon 29 Paź, 2007 Frakcja Dzik & Kondzio & k-mart i tak Was wszystkich naklepie naszymi pasciami, obojetne czy na prostej czy na za zakretach Rudello - Pon 29 Paź, 2007 Witam Lachim83
Sorry ze ci tak molestowalismy z Jimkiem ale spieszylismy sie a ty tak powoli jechalas ze droge blokowales