Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Święty - Śro 23 Kwi, 2014
Janusz napisał/a:
Niestety problem z tym audi jest taki ze to straszny kanapowóz w seri...
No to mnie przekonałeś Właśnie czegoś takiego szukam
Janusz napisał/a:
lepiej kup sobie coś co choć troche Cie wytrzepie na dziurach, i bedzie miało jakieś śmieszne znaczki dajace +50 na forum do lansu
Od tego to mam Lancieleszq - Śro 23 Kwi, 2014 Jakarti, no na pewno UPSowy, ale to auto ma robić dziennie z 10km, z punktu A do B i z powrotem także przebieg nie robi tu jakiejś dużej różnicy. Ważne żeby to jednak turlało się codziennie bezawaryjnie.
Jeśli są jakieś problemy z tymi iveco, to rzeczywiście odpuszczam.Święty - Śro 23 Kwi, 2014
Cytat:
Jeśli są jakieś problemy z tymi iveco, to rzeczywiście odpuszczam.
a z którymi dostawczakami nie ma problemów?arssss - Śro 23 Kwi, 2014 gaz gazelleleszq - Śro 23 Kwi, 2014 Święty, ale nie każdego dostawczaka serwis kosztuje tyle samo anjas - Śro 23 Kwi, 2014
leszq napisał/a:
Jeśli są jakieś problemy z tymi iveco, to rzeczywiście odpuszczam.
to moze yaris ts?
Jak sie zlozy kanape to przestrzen ladunkowa moze zaskoczyc Bart - Śro 23 Kwi, 2014
Chciałoby się komuś podjechać i obejrzeć to cudo motoryzacji ?
(Odwdzięczę się jakąś flaszką)
To jakiś wypolerowany śmieć po kurierce, więc pewnie wymęczony dramatycznie. Ładowności legalnej ma pewnie tyle co seicento van, z każdym większym ładunkiem strach jeździć w czasach, gdy ITD czai się z wagami za każdym rogiem
Z plusów - megatrwały i jeszcze dość prosty turbodiesel 2.8.
Ja bym odpuścił.Jakarti - Śro 23 Kwi, 2014 mówiłem.
lukp - Śro 23 Kwi, 2014 leszq ja mam do turlania się po mieście i wokół komina transita 2000r 90KM, wg mnie nie do zajechania auto, na międzynarodówce śmigają 3 mastery, uważam ze super wybór za odpowiednia kasę.Święty - Czw 24 Kwi, 2014 Jeździłem transitem 2000r. 2.0 100KM. SUPER miło sie tym smigało. Teraz mam mastera 2008r i też jest nieźle. Unikałbym Sprinterów.
Jak chcesz bezawaryjną jazdę i nie musisz się lansowwać to szukaj VW LT 96-06Bart - Czw 24 Kwi, 2014 leszq - Pią 25 Kwi, 2014 Auto i tak idzie do przeróbki na gastronomiczne, także wygląd nie ma większego znaczenia. Dzięki za rady WuRC - Wto 29 Kwi, 2014 Znajomy szuka jakiegoś przygotowanego 106/Sraxo do pościgania się w amatorkach, jakby ktoś coś słyszał o takim aucie to niech da znać.