Anonymous - Śro 27 Mar, 2013 Panowie Panowie Panowie... za mało kurfa kurfa!
1. brak numerów bocznych
2. brak oświetlenia (koguta)
3. blachy PO xxxxx to nie są blachy policyjne
4. szczerze wątpię (ale mogę się mylić) Anonymous - Śro 27 Mar, 2013
B-Rey napisał/a:
Masakra z tymi Porsche. Jak kierowniki ogarniają to nie ma co. Chyba że to kolejna luka prawna z serii odliczanie podatku na samochody uprzywilejowane
tak samo meganki ogarniali i przecież jakieś szkolenia mięli itd. U mnie w rejonie 3 rozdupczyliB-Rey - Śro 27 Mar, 2013 Piszą że niby one jechały na targi do Poznania jako reklama lokalnego dilera Porsche.kamil - Śro 27 Mar, 2013 normalna sprawa, policja będzie organizowała przetarg na radiowozy przechwytujące i testują Porsche. Moze kupią, może nie.
Parę lat temu widziałem STI jako testowy radiowóz i ratownik drogowy.roj - Śro 27 Mar, 2013
AleX_R53 napisał/a:
P0 LICJA Anonymous - Śro 27 Mar, 2013 Na FB wrzuciłem zdjęcie na Piekielnie Szybkie Pudełka i własnie jakiś gość mi przesłał wiadomość:
Cytat:
Prosiaki zostaną. Info na 100% potwierdzone. Będą przerejestrowane.
No i komu tu ufać? Anonymous - Śro 27 Mar, 2013 Na FB wrzuciłem zdjęcie na Piekielnie Szybkie Pudełka i własnie jakiś gość mi przesłał wiadomość:
Cytat:
Prosiaki zostaną. Info na 100% potwierdzone. Będą przerejestrowane.
No i komu tu ufać? karoluPL - Śro 27 Mar, 2013 haha, juz sobie wyobrażam, pan usiadzie z tyłu żeby obejrzeć z nami wideo z wykroczenia.
i wtedy wchodzi ktoś ze wzrostem 180-190 i zwija sie w precla zeby siąść tam
ew. drugi policjant wypyerdatka i winny siada z przodu mi - Czw 28 Mar, 2013 Cayman jest kozakiem - przyznać trzeba.bizon - Czw 28 Mar, 2013
mi napisał/a:
Cayman jest kozakiem - przyznać trzeba.
Mrozu - Czw 28 Mar, 2013
AleX_R53 napisał/a:
Panowie Panowie Panowie... za mało kurfa kurfa!
1. brak numerów bocznych
4. szczerze wątpię (ale mogę się mylić)
Blachy nie mają nic do gadania, wideo rejestratory też mają na normalnych blachach.
Oświetlenie mogą mieć wyjmowane.
To mogą być auta pościgowe na autostrady i mogą mieć zdjęte boczne pasy i nie będą potrzebowali nr bocznychzefir - Czw 28 Mar, 2013
Mrozu napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
1. brak numerów bocznych
Blachy nie mają nic do gadania, wideo rejestratory też mają na normalnych blachach.
To mogą być auta pościgowe na autostrady i mogą mieć zdjęte boczne pasy i nie będą potrzebowali nr bocznych
+500Anonymous - Czw 28 Mar, 2013
zefir napisał/a:
Mrozu napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
1. brak numerów bocznych
To mogą być auta pościgowe na autostrady i mogą mieć zdjęte boczne pasy i nie będą potrzebowali nr bocznych
+500
Oj dobra no poużywajcie sobie... chciałem wyrazić wątpliwości ale z wami się nie da dyskutować. Ogólnie mam wrażenie, że z ludźmi się coraz gorzej rozmawia. Mądrale i eksperty!M - Czw 28 Mar, 2013
AleX_R53 napisał/a:
zefir napisał/a:
Mrozu napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
1. brak numerów bocznych
+500
Oj dobra no poużywajcie sobie... chciałem wyrazić wątpliwości ale z wami się nie da dyskutować. Ogólnie mam wrażenie, że z ludźmi się coraz gorzej rozmawia. Mądrale i eksperty!
Alex - moje pierwsze skojarzenie bylo takie że to do jakiegoś filmu jest zrobione albo "po coś"... jeśli taka opinia będzie pomocna...Anonymous - Czw 28 Mar, 2013
M napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
zefir napisał/a:
Mrozu napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
1. brak numerów bocznych
+500
Oj dobra no poużywajcie sobie... chciałem wyrazić wątpliwości ale z wami się nie da dyskutować. Ogólnie mam wrażenie, że z ludźmi się coraz gorzej rozmawia. Mądrale i eksperty!
Alex - moje pierwsze skojarzenie bylo takie że to do jakiegoś filmu jest zrobione albo "po coś"... jeśli taka opinia będzie pomocna...