naprawde po Vinie sie nie da tego sprawdzić
myślałem że tam wszystko zapisane jest...mi - Wto 14 Sie, 2012 w mr2 jest normalnie w którymś kodzie zapisane, wystarczy otworzyć tylną maskę(?). Ale to toyota - dobre ałto z japoniiShymek - Wto 14 Sie, 2012 Po Vinie możesz sprawdzić Ale w PL to same ulepy - ja na przykład kilka dni temu kupiłem w Starogardzie Gdańskim skrzynię ze szperą za 100 zł! bo koleś nie wiedział co sprzedaje. Fakt - ma uszkodzoną obudowę bo zaliczyło auto ładnego szlifa ale to się tylko obudowę przełoży i tyle. Koleś włożył do F1 skrzynię ze zwykłej Megany Sport... Powiedz mi czy tam będzie szpera? Bo sprawdzając po VINie będzie
911 dla ubogich mi - Wto 14 Sie, 2012 mnie tam się podoba. Ale fakt - jestem ubogi.Bart - Wto 14 Sie, 2012 przeczytałem opis do połowy i się zesrałem, co za handlarski bełkot...Cartoon - Wto 14 Sie, 2012 Mi cholera też się podoba... no i jest warte tyle co moja fiesta Jakarti - Wto 14 Sie, 2012 dokladnie..
dobra cena ja tam porsche lubie i kiedys sobie kupie, a co! mi - Wto 14 Sie, 2012
Jakarti napisał/a:
porsche lubie i kiedys sobie kupie
+1Młody Papież - Wto 14 Sie, 2012 mi, masz przecież porszami - Wto 14 Sie, 2012 trochę tak, trochę tak. Nawet taką dyskusję na jego temat ostatnio słyszałem zbliżając się do swojego miejsca parkingowego. Ale to już opowieść na inną okazję...Jakarti - Wto 14 Sie, 2012 a 911?
z tych od 2000 roku..
utrzymanie takiego furacza rocznie to ubezp + ew. awarie - mysle, ze ze 20/30k zł.
albo z drugiej strony..
ciekaw jestem czy za 80 to mozna jakies porsz fajny kupic..z tym, ze pewnie to nie bedzie 2000 rok