i jakby nie było - co 964, to 964
co do jego następcy (tego z jajem sadzonym zamiast świateł) słyszałem, że ma jakąś wadę, która jeżeli wystąpi, to przy obecnych cenach tych samochodów, trzeba przygotować raz więcej na naprawę Bart - Śro 15 Sie, 2012 964 przestały już tanieć, to ostatnie "wiatraki" z porsche, późniejsze 911, chłodzone wodą da się kupić taniej.Anonymous - Śro 15 Sie, 2012 ostatnie chłodzone powietrzem było 993,kumpel z roboty ma takie ,koniuje sie strasznie tym autemBart - Śro 15 Sie, 2012 ajwaj, faktycznie. Ostatni wiatrak to 993
W każdym razie - tak czy siak mnie nie stać Jakarti - Śro 15 Sie, 2012 heheh, Rabi napisal cos o oplu bo szybszy.. ja bym nie chcial opla ani boxtera bo tez nie uwazam go za prawdziwe porsche - po prostu wole zwykla 911 z tych z XX wieku. Inne auta byly szybsze od Clio RS ale bylo mistrzem i tak wlasnie mysle o porsche
There're few decades between you want one and you get one wiec cierpliwosci Bart - Śro 15 Sie, 2012 Boxster się nada bo prowadzi się jak sportowy samochód, dobrze wygląda i nie jest drogi.
Jeśli mówimy o dużo grubszej kasie - tylko ferrari Anonymous - Śro 15 Sie, 2012 qu.rwa panowie,boxster jest ultra pedalski,bardziej pedalski od tojki mr2,ja bym sie wstydził pokazac na mieścieJakarti - Śro 15 Sie, 2012 e tam, nic vs boxster tak... ale jakbym juz kupowal cos za 100k to chyba wolalbym 911
wrocimy do tematu za 10 lat Bart - Śro 15 Sie, 2012 Myślę, że 50% społeczeństwa na jego widok myśli "oo, porsche", na 49% nie robi wrażenia, bo w dupie mają samochody, może 1% skojarzy - "patrz na biedaka, nie stać go na 911 to się lansuje boxsterem" martin.h - Śro 15 Sie, 2012
rabarbar napisał/a:
qu.rwa panowie,boxster jest ultra pedalski,bardziej pedalski od tojki mr2,ja bym sie wstydził pokazac na mieście
I co by koledzy powiedzieli...Anonymous - Śro 15 Sie, 2012
martin.h napisał/a:
rabarbar napisał/a:
qu.rwa panowie,boxster jest ultra pedalski,bardziej pedalski od tojki mr2,ja bym sie wstydził pokazac na mieście
I co by koledzy powiedzieli...
srał na kolegów ale mój syn to by sie do mnie nie odezwał ze 3 lataM - Śro 15 Sie, 2012 Boxster to samochod jak kazdy inny, ale widze ze niektorych przeraza fakt iz posiadanie go nie wyleczyloby ich wystarczajaco z kompleksow.PiTT - Śro 15 Sie, 2012
M napisał/a:
Boxster to samochod jak kazdy inny, ale widze ze niektorych przeraza fakt iz posiadanie go nie wyleczyloby ich wystarczajaco z kompleksow.
true
a najlepsze, że słowo "pedalskie" pada z ust właścicieli kompaktowych miejskich autek dla gospoś domowych
sorry, ale co powiedzą ludzie na mieście jak zobaczą kogoś w clio? przecież to TYLKO clio, chooj z tym czy sport czy 1.2
ja rozumiem, że właściciel mustanga albo bejcy 6 może powiedzieć że boxster jest pedalski... ale WY?
mi się zdaje że obecnie postrzeganie statusu majątkowego czy też preferencji seksualnych trochę się zmieniło... nikt już nie krzyczy za kimś że pedał jedzie jak zobaczy mini...
przynajmniej w "większych" miastach
oczywiście moja wypowiedz jest delikatnie "kąsliwa" i w formie żartu bo osobiście bym mógł jeździć saxo, clio, mini, boxsterem a nawet hondoBart - Śro 15 Sie, 2012 Jeśli idzie o pedalskość samochodu - nikt mnie nie przebije Barejka - Śro 15 Sie, 2012 Bart,