To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

Maciusiowy - Śro 15 Sie, 2012

tutaj tak na szybko z ebaya:

1. fajny, mocowo bez szału, ale nowa skrzynia:
http://www.ebay.de/itm/Po...=item27c9d68e5f

2.z tego samego źródła:
http://www.ebay.de/itm/Po...=item27c79245fd

i jakby nie było - co 964, to 964 :D
co do jego następcy (tego z jajem sadzonym zamiast świateł) słyszałem, że ma jakąś wadę, która jeżeli wystąpi, to przy obecnych cenach tych samochodów, trzeba przygotować raz więcej na naprawę :]

Bart - Śro 15 Sie, 2012

964 przestały już tanieć, to ostatnie "wiatraki" z porsche, późniejsze 911, chłodzone wodą da się kupić taniej.
Anonymous - Śro 15 Sie, 2012

ostatnie chłodzone powietrzem było 993,kumpel z roboty ma takie ,koniuje sie strasznie tym autem
Bart - Śro 15 Sie, 2012

ajwaj, faktycznie. Ostatni wiatrak to 993 :]
W każdym razie - tak czy siak mnie nie stać ;D

Jakarti - Śro 15 Sie, 2012

heheh, Rabi napisal cos o oplu bo szybszy.. ja bym nie chcial opla :) ani boxtera bo tez nie uwazam go za prawdziwe porsche - po prostu wole zwykla 911 z tych z XX wieku. Inne auta byly szybsze od Clio RS ale bylo mistrzem i tak wlasnie mysle o porsche :)

There're few decades between you want one and you get one wiec cierpliwosci :)

Bart - Śro 15 Sie, 2012

Boxster się nada bo prowadzi się jak sportowy samochód, dobrze wygląda i nie jest drogi.
Jeśli mówimy o dużo grubszej kasie - tylko ferrari :>

qu.rwa panowie,boxster jest ultra pedalski,bardziej pedalski od tojki mr2,ja bym sie wstydził pokazac na mieście
Jakarti - Śro 15 Sie, 2012

e tam, nic vs boxster tak... ale jakbym juz kupowal cos za 100k to chyba wolalbym 911 :)
wrocimy do tematu za 10 lat :p

Bart - Śro 15 Sie, 2012

Myślę, że 50% społeczeństwa na jego widok myśli "oo, porsche", na 49% nie robi wrażenia, bo w dupie mają samochody, może 1% skojarzy - "patrz na biedaka, nie stać go na 911 to się lansuje boxsterem" :]
martin.h - Śro 15 Sie, 2012

rabarbar napisał/a:
qu.rwa panowie,boxster jest ultra pedalski,bardziej pedalski od tojki mr2,ja bym sie wstydził pokazac na mieście

I co by koledzy powiedzieli...

martin.h napisał/a:
rabarbar napisał/a:

I co by koledzy powiedzieli...

srał na kolegów ale mój syn to by sie do mnie nie odezwał ze 3 lata

M - Śro 15 Sie, 2012

Boxster to samochod jak kazdy inny, ale widze ze niektorych przeraza fakt iz posiadanie go nie wyleczyloby ich wystarczajaco z kompleksow.
PiTT - Śro 15 Sie, 2012

M napisał/a:
Boxster to samochod jak kazdy inny, ale widze ze niektorych przeraza fakt iz posiadanie go nie wyleczyloby ich wystarczajaco z kompleksow.

true :]
a najlepsze, że słowo "pedalskie" pada z ust właścicieli kompaktowych miejskich autek dla gospoś domowych :lol2:
sorry, ale co powiedzą ludzie na mieście jak zobaczą kogoś w clio? przecież to TYLKO clio, chooj z tym czy sport czy 1.2
ja rozumiem, że właściciel mustanga albo bejcy 6 może powiedzieć że boxster jest pedalski... ale WY? :rotfl:
mi się zdaje że obecnie postrzeganie statusu majątkowego czy też preferencji seksualnych trochę się zmieniło... nikt już nie krzyczy za kimś że pedał jedzie jak zobaczy mini...
przynajmniej w "większych" miastach ;)

oczywiście moja wypowiedz jest delikatnie "kąsliwa" i w formie żartu bo osobiście bym mógł jeździć saxo, clio, mini, boxsterem a nawet hondo ;D

Bart - Śro 15 Sie, 2012

Jeśli idzie o pedalskość samochodu - nikt mnie nie przebije ;D
Barejka - Śro 15 Sie, 2012

Bart, ;D ;D ;D ;D