a teraz spojrz na Miasteczko Wilanow - dzielnicę mieszkalną, planowaną na takiej samej, pustej przestrzeni..
w planach:
w rzeczywistości
oczywiscie tendencyjne M - Śro 03 Kwi, 2013 Jak rów melioracyjny na wsi, wszyscy zadowoleni - brakuje tylko krowy na łańcuchu.anjas - Śro 03 Kwi, 2013
M napisał/a:
Jak rów melioracyjny na wsi, wszyscy zadowoleni - brakuje tylko krowy na łańcuchu.
chodziło w dużej mierze właśnie o to, żeby nowi lokatorzy nie czuli się nieswojo nie mając rowu melioracyjnego w pobliżu. No i oczywiście kwestia pozbywania się fekaliów - lepiej wlać do rowu niż wylać na chodnik przed blokiem.Michał - Śro 03 Kwi, 2013
jaki burmistrz taki wilanów
was79 - Śro 03 Kwi, 2013 Jakarti - Śro 03 Kwi, 2013 heheheh Franek - Śro 03 Kwi, 2013 Bart - Śro 03 Kwi, 2013 Pan burmistrz/prezydent wali z dwóch kielonów na raz Franek - Śro 03 Kwi, 2013 Na stołkach też pewnie dwóch siedzi M - Śro 03 Kwi, 2013 Wódkę popija winem Rasputin - Śro 03 Kwi, 2013 PiTT - Śro 03 Kwi, 2013 wódę popijałem szampanem, dziękuję anjas - Śro 03 Kwi, 2013 i zagryzasz kawiorem!
wilanów!
PiTT - Śro 03 Kwi, 2013 sam nie przepadam za "nowym" wilanówkiem, ale jak widać nigdzie nie jest idealnie
cieszy mnie to że wszyscy mieszkają w wymarzonym dla siebie miejscu...
Kubson, zdjęcie które wkleiłeś jest słabe, ale z tego powodu że robione o takiej porze roku
cieszą akcję które się tu odbywają regularnie
np. rodzinne sadzenie drzew gdzie zakładam że co u niektórych pod domem ograniczyć się może do rodzinnego zbierania puszek i wojny na tulipany
ponarzekać i pośmiać zawsze się można (sam jestem pierwszy do tego), ale tak na dobrą sprawę nich ktoś mi pokaże gdzie jest tak wspaniale że warto zamieszkać
ps. drugie zdjęcie jest dokładnie z tego samego miejscu co wkleiłeś... tylko o innej porze roku, czasami warto po prostu zaparkować auto i się przejść a pisać farmazony