Cassis - Śro 15 Sie, 2012 A mnie się prosiaki wizualnie nie podobają, czy są pedalskie czy nie (pomijając jak jeżdżą itp). Janusz - Śro 15 Sie, 2012
Maciusiowy napisał/a:
true
a najlepsze, że słowo "pedalskie" pada z ust właścicieli kompaktowych miejskich autek dla gospoś domowych
sorry, ale co powiedzą ludzie na mieście jak zobaczą kogoś w clio? przecież to TYLKO clio, chooj z tym czy sport czy 1.2
ja rozumiem, że właściciel mustanga albo bejcy 6 może powiedzieć że boxster jest pedalski... ale WY?
mi się zdaje że obecnie postrzeganie statusu majątkowego czy też preferencji seksualnych trochę się zmieniło... nikt już nie krzyczy za kimś że pedał jedzie jak zobaczy mini...
przynajmniej w "większych" miastach
nie raz już mówiłem ze clio to wózek na zakupy z większym silnikiem, a na pewno nie jest juz samochodem sportowym A co do boxtera to znajomy ma do sprzedania, za 35 tysi odda ja bym tego nie kupił bo mi sie nie podoba a za 40-50-60 koła sa lepsze samochody do kupienia, tyle ze fakt... nie maja plakietki porsche... wiec nie wiem czy jakies kompleksy do wyleczenia ma ktos kto kupuje boxtera dla znaczka, czy ktoś kto nazywa go pedalskim bo wolałby stare m3 niż to karykaturalne badziewie Cassis - Śro 15 Sie, 2012
Bart napisał/a:
...tudzież fryzjera
Bart - Śro 15 Sie, 2012 PiTT - Śro 15 Sie, 2012
Janusz napisał/a:
Maciusiowy napisał/a:
true
a najlepsze, że słowo "pedalskie" pada z ust właścicieli kompaktowych miejskich autek dla gospoś domowych
sorry, ale co powiedzą ludzie na mieście jak zobaczą kogoś w clio? przecież to TYLKO clio, chooj z tym czy sport czy 1.2
ja rozumiem, że właściciel mustanga albo bejcy 6 może powiedzieć że boxster jest pedalski... ale WY?
mi się zdaje że obecnie postrzeganie statusu majątkowego czy też preferencji seksualnych trochę się zmieniło... nikt już nie krzyczy za kimś że pedał jedzie jak zobaczy mini...
przynajmniej w "większych" miastach
nie raz już mówiłem ze clio to wózek na zakupy z większym silnikiem, a na pewno nie jest juz samochodem sportowym A co do boxtera to znajomy ma do sprzedania, za 35 tysi odda ja bym tego nie kupił bo mi sie nie podoba a za 40-50-60 koła sa lepsze samochody do kupienia, tyle ze fakt... nie maja plakietki porsche... wiec nie wiem czy jakies kompleksy do wyleczenia ma ktos kto kupuje boxtera dla znaczka, czy ktoś kto nazywa go pedalskim bo wolałby stare m3 niż to karykaturalne badziewie
kompleksy ma ten kto zaczyna rozwodzić się nad tym jakie auto jest pedalskie a jakie męskie, jakie dla biedaków a jakie dla bogaczy
normalny człowiek kupuje to co mu się podoba i na co go stać, a hejterów ma w dupie
O! Bart - Śro 15 Sie, 2012 mądrze Pan prawisz.Janusz - Śro 15 Sie, 2012 Macie racje stare pierdziele Anonymous - Śro 15 Sie, 2012 Janusz - Śro 15 Sie, 2012 Kryzys wieku średniego dogania... to tez jest właśnie rynek docelowy Boxtera PiTT - Śro 15 Sie, 2012 kochałbym
mając do wyboru TT roadstera albo boxstera, wybrałbym prosię bizon - Śro 15 Sie, 2012